Uutiset

Weekend peruuntuu – Ensi vuonna luvassa 10-vuotisjuhla Käpylän liikuntapuistossa Helsingissä

Helsinkiin, Käpylän liikuntapuistoon 7.-8. elokuuta järjestettäväksi suunniteltu Weekend peruuntuu. Festivaali järjestetään samassa paikassa seuraavan kerran 6.-7. elokuuta 2021.

Vuodelle 2020 ostetut liput käyvät sellaisenaan ensi vuoden Weekendiin.

Voit korottaa lipputyyppisi nyt useammalle päivälle, Priority tai VIP-lipuksi ilman päivitysmaksua 1.9.2020 saakka. Lue lisää täältä.

Voit hakea lippurahojasi takaisin viimeistään 1.9.2020 lippukaupasta, josta ostit lippusi. Lippukauppa on yhteydessä lipun ostaneisiin. Saat lippurahasi takaisin lukuun ottamatta lippukauppojen palvelumaksua.

Olemme seuranneet koronatilannetta tarkasti koko kevään ajan ja toivoneet, että olosuhteet paranisivat. Raskain sydämin joudumme nyt kuitenkin ilmoittamaan, että tämän vuoden Weekend täytyy perua. Weekendin kokoista festivaalia ei voida järjestää nykyisessä tilanteessa, sillä emme halua asettaa asiakkaita, artisteja ja työntekijöitämme riskin alle.

Ensi vuosi tulee olemaan monella tapaa erityinen, kun yhdeksi Suomen suurimmista festivaaleista vakiintunut Weekend juhlii 10-vuotisjuhlaansa. Samalla Weekend saa uuden kodin keskeisellä paikalla ja hyvien kulkuyhteyksien päässä olevasta Käpylän liikuntapuistosta ja viereisen Messukeskuksen puistonpuoleisista ulkoalueista. Ne tarjoavat urbaanin ja luonnonläheisen kombinaation tälle kymmeniä tuhansia kävijöitä keräävälle tapahtumalle, jonne yleisön on nyt entistäkin helpompi saapua.

Weekendin 10. juhlavuosi tuo mukanaan paljon erityistä ja ainutlaatuista. Tiedämme, että asiakkaiden odotukset ovat korkealla ja odotamme innolla, että pääsemme näyttämään, mitä olemme valmistelleet. Olemme työskennelleet ahkerasti ja ponnistelleet paljon, jotta ensi vuonna voidaan juhlia vuoden tauon jälkeen senkin edestä.

Neuvottelut tulevan Weekendin artisteista ovat jo käynnissä, ja asiasta tiedotetaan tarkemmin loppuvuoden aikana.

Pääsylippuihin liittyvät ohjeet löytyvät info-sivuiltamme.

Lue lisää

Uudet artistijulkaisut, Above & Beyond & Steve Aoki
Uutiset

6.3.2020 – Uudet artistijulkaisut, Above & Beyond & Steve Aoki Weekendiin!

Kahden vuosikymmenen aikana elektronisen musiikin skeneä hallinnut Above & Beyond saapuu osaksi Weekendin ja Arena Stagen kattausta perjantaina 7. elokuuta! Toisena huippujulkaisuna on viimeksi vuonna 2016 Weekendissä esiintynyt Yhdysvaltain suosituimpiin DJ-artisteihin lukeutuva Steve Aoki.

Myös viime keväänä tauolle jäänyt Mikael Gabriel tekee paluun tänä kesänä Weekendissä! Uutta musiikkia on tulossa lauantaina, kun Mikael Gabriel julkaisee uuden singlensä ”Löytäjä saa pitää”.

Päiväkohtaiset esiintyjät ovat näkyvillä täällä. Lisää artistijulkaisuja tulossa kevään aikana!

Uudet artistijulkaisut, Above & Beyond & Steve Aoki
Uutiset
Weekendin uusi alue- sekä artistijulkaisut
Uutiset

24.2.2020 – Weekend 2020 elokuussa Käpylän liikuntapuistossa ja Messukeskuksen ulkoalueilla – uusina huippujulkistuksina mm. Lewis Capaldi ja Trevor Daniel!

Someone You Love -hitillään jo miljardi striimausta kerännyt Lewis Capaldi sekä Falling-biisistään tunnettu Trevor Daniel saapuvat Käpylän liikuntapuistossa, Helsingissä 7.-8. elokuuta järjestettävän Weekendin huipputähdiksi.

Nyt jo yhdeksättä kertaa järjestettävä, Suomen suurimpiin musiikkifestivaaleihin lukeutuva Weekend saa tulevana kesänä uuden kodin keskeisellä paikalla ja hyvien kulkuyhteyksien päässä olevasta Käpylän liikuntapuistosta.

Muita Weekendin nyt julkistettavia artisteja ovat ensi kertaa Suomessa nähtävät, Stupid-levytyksestään tunnettu yhdysvaltalainen laulaja-tuottaja Ashnikko ja Lalala-kappaleellaan maailmanmaineeseen noussut DJ-tuottaja Y2K.

Lisäksi Weekendissä nähdään mm. brittiräppäri AJ Tracey, slovenialainen DJ Umek sekä ranskalainen DJ-tuottaja Tchami.

Kotimaisia julkistuksia tapahtuman päälavalle ovat Evelina ja Teflon Brothers jo aiemmin julkistetun JVG:n ja Ettan rinnalle.

Weekendiin saapuviksi artisteiksi on jo aiemmin julkistettu mm. maailman puhutuimpiin rap-laulajiin lukeutuva A$AP Rocky sekä yli miljardi soittokertaa SoundCloudissa ja YouTubessa kerännyt norjalainen DJ-tuottaja Kygo ja Ultran pääesiintyjänäkin tunnettu ruotsalainen teknotuottaja-DJ Adam Beyerin.

Festivalille saapuvat myös neljästi Grammy-ehdokkaana ollut australialainen räppäri Iggy Azalea sekä yli 400 miljoonaa striimausta Piece Of Your Heart -tilillään kerännyt italialainen tuottajakolmikko Meduza.

Lisäksi Weekendissä nähdään menestyksekkään Tungevaag & Raaban -kaksikon viimeinen yhteisesiintyminen Suomessa sekä monia muita supertähtiä, kuten kosovolaislähtöinen DJ Regard.

Weekendin uusi alue- sekä artistijulkaisut
Uutiset

Päivitys koronavirustilanteesta: Weekend 2020 järjestelyt jatkuvat normaalisti

Emme ole perumassa festivaalia nykyisen ohjeistuksen valossa. Hallituksen mukaan yli 500 ihmisen tilaisuuksien kieltoa on syytä jatkaa heinäkuun loppuun saakka. Seuraamme tietenkin viranomaisten linjauksia ja hallituksen antamia suosituksia tarkasti. Tiedotamme asiasta heti, jos tilanne tulee muuttumaan. Kyseinen ohjeistus ei ulotu Weekendiin asti ja festivaalin järjestelyt jatkuvat siis normaalisti.

Meille kaikkein tärkeintä on tapahtumiimme osallistuvien asiakkaiden, artistien ja työntekijöiden terveys ja turvallisuus. Jos Weekend peruuntuu, liput käyvät sellaisenaan ensi vuoden Weekendiin, tai lipun voi myös palauttaa ja saada rahat takaisin lippukaupan palvelumaksua lukuun ottamatta.

Yksikään artisti ei ole ilmoittanut peruuttavansa esiintymistään Weekendissä, ja jos koronavirus aiheuttaa muutoksia festivaalimme järjestelyissä, uutisoimme asiasta välittömästi nettisivujemme uutisosiossa sekä sosiaalisen median kanavissamme.

Weekend julkaisi ensimmäiset artistinsa
Uutiset

17.2.2020 – Weekend 2020 julkaisi ensimmäiset artistit.

A$AP Rocky, Kygo, Adam Beyer ja Iggy Azalea saapuvat huipentamaan Weekend Festivalin artistikaartia uuteen tapahtumapaikkaan Helsingissä 7.-8. elokuuta. Yhdeksättä kertaa järjestettävä festivaali hellii myös teknon ystäviä tuomalla Suomeen Ultran pääesiintyjänäkin tunnetun ruotsalaisen teknotuottaja-DJ:n Adam Beyerin.

Muut nyt julkaistavat artistit ovat ensimmäistä kertaa Suomeen esiintymään saapuvan ja neljästi Grammy-ehdokkaana olleen australialaisen räppärin Iggy Azalean sekä yli 400 miljoonaa striimausta Piece Of Your Heart -tilillään keränneen italialaisen tuottajakolmikon Meduzan.

Lisäksi Weekend Festivalilla nähdään menestyksekkään Tungevaag & Raaban -kaksikon viimeinen yhteisesiintyminen Suomessa sekä monia muita supertähtiä, kuten yhdysvaltalainen rap-huippu NLE Choppa ja kosovolaislähtöinen DJ Regard.

Kotimaisista artisteista julkaistaan nyt supersuosittu JVG sekä hyvää vauhtia Suomi-rapin kärkeen kulkeva Etta.

Weekend julkaisi ensimmäiset artistinsa
Uutiset