Kumppanit

Weekend Festival

Weekend Festival syntyi vuonna 2012 tavoitteenaan olla kävijämäärältään Suomen suurimpia ja ennen kaikkea tarjonnan sekä tunnelman puolesta tunnetuin suomalainen festivaali Euroopassa. Suomen lisäksi festivaalia on järjestetty myös Tukholmassa sekä Pärnussa ja se on ainoa suomalainen festivaali, jota on järjestetty kolmessa eri maassa.

Pohjoismaiden suurimman elektroniseen musiikkiin painottuvan festivaalin lisäksi edustamme myös paljon muuta, kuten iloa, yhteisöllisyyttä ja musiikin voimaa. Yli kymmenen vuoden ajan olemme tuoneet lukuisia kansainvälisiä tähtiä genrerajoja ylittäen, tuoden ennennäkemättömiä esityksiä Suomeen hulppeiden lavojen, lasereiden ja pyrotekniikoiden avulla. Weekend Festivalissa on esiintynyt tähän mennessä yli 800 artistia eri puolilta maailmaa ja vuosien aikana kerännyt yli 840 000 kävijää kymmenistä eri maista.

Kumppaneille

Weekend Festival kerää suuren yleisön lisäksi myös lukuisia valtakunnallisia ja kansainvälisesti tunnettuja yrityksiä ja brändejä, joiden kanssa se tekee monipuolista yhteistyötä niin tapahtumassa paikan päällä kuin sen ulkopuolellakin.

Weekend Festivalissa on vuosi toisensa jälkeen ollut mukana yrityksiä, joiden yhteistyö festivaalille on ollut todella tärkeä. Kumppanimme tarjoavat sisältöjä ja etuja yleisöllemme, ja osallistuvat lumoavan festivaalialueen toteutukseen.

Tapahtumalla on erityisen suuri kansainvälinen tunnettuus Euroopassa, jota se haluaa kehittää tulevaisuudessa entistä tehokkaammin. Weekend Festival on kävijämäärältään suurimpia festivaaleja Suomessa ja on myös Suomen seuratuin musiikkifestivaali sosiaalisessa mediassa yhteensä yli 170 000 aktiivisella seuraajallaan.

Weekend Festival Photobook

Kumppaniksi Weekend Festivaliin?

Weekend Festival tarjoaa ympärivuotisia kumppanuusvaihtoehtoja, sekä laajat verkostoitumismahdollisuudet. Kumppanien kanssa teemme monipuolista yhteistyötä niin paikan päällä tapahtumassa kuin sen ulkopuolella. Kumppaneilla on mahdollisuus hyödyntää Weekend Festivalia omassa markkinoinnissaan.

Hae myyntipaikkaa täyttämällä tämä lomake.

Weekend Festivalilla myynnissä olevat paikat toimitetaan ensisijaisesti ilman lisäpalveluita, eli voit tuoda mukanasi omat kalusteet. Myyjien valinnassa tavoitteenamme on koota yhteen mahdollisimman monipuolinen ja laadukas valikoima. Myyntipaikkojen rajoitetun määrän vuoksi emme valitettavasti voi taata paikkaa kaikille hakijoille. Käymme hakemukset läpi huolellisesti ja olemme tapauskohtaisesti yhteydessä. Pidämme jokaisen ehdotuksen ansaitsemassaan arvossa ja pyrimme valitsemaan parhaiten festivaalimme luonteeseen sopivat toimijat.

Weekend Festivalin pääyhteistyökumppanina toimii Sinebrychoff, jolla on eksklusiivinen oikeus juomien myyntiin festivaalialueella. Kaikkien juomia myyvien osapuolten tulee sitoutua tarjoamaan ainoastaan Sinebrychoffin valikoimaa. Weekend Festival varaa itselleen oikeuden mahdollisiin muihin yksinoikeussopimuksiin alueella ja ilmoittaa niistä tarkemmin tapahtuman lähestyessä.

Lisämaksusta voit räätälöidä myyntipaikkasi tarpeisiisi sopivaksi valikoimalla erilaisia lisäpalveluita, kuten oman vesipisteen, aputeltan, lisäsähkön, lisäkylmätilan, kalusteet tai työvalaistuksen. Lisäpalveluiden tarkemmat tiedot sekä hinnaston toimitamme valituille myyjille. Weekend Festival varaa oikeuden tehdä muutoksia tarvittaessa.

Jokaisesta myyjästä koostetaan yksilöllinen esittelyteksti ja valokuvia Weekend Festivalin verkkosivustolle. Festivaalin lähestyessä verkkosivuillamme vierailee satoja tuhansia käyttäjiä. Lisäksi tarjoamme näkyvyyttä Weekend Festivalin laajoissa sosiaalisen median verkostoissa, joissa meillä on merkittävät seuraajamäärät. Pyydämme valittuja myyjiä toimittamaan esittelytekstejään ja valokuviaan tapahtumaa edeltävinä kuukausina.

Palveluiden tuottajat ja tavaroiden myyjät

Pienyrittäjät ovat tervetulleita tarjoamaan ainutlaatuisia palveluitaan Weekend Festivalin kävijöille. Olemme avoimia hakemuksille sekä tuotemyyjiltä että erilaisten palveluiden tuottajilta, kuten kampaamoilta, hierojilta ja muilta kauneus- tai rentoutumispalveluja tarjoavilta tahoilta, jotka haluavat rikastuttaa festivaalikokemusta. Tarjolla olevat myyntipaikat voivat olla Weekend Festivalin tarjoamia telttoja, kontteja tai myyntikioskeja.

Herkkumyyjät

Weekend Festival kutsuu erilaisia suolaisia ja makeita herkkuja tarjoavia myyjiä, kuten jäätelö-, karkki- ja snack-myyjiä, liittymään festivaalimme herkkumyyjien joukkoon. Herkkumyyjät sijoitetaan Niityn tai Rannan alueelle, missä paikan valintaan vaikuttaa tarjottavien herkkujen luonne. Tarjolla olevat myyntipaikat voivat olla joko Weekend Festivalin tarjoamia myyntikojuja tai -telttoja. Turvallisuussyistä omien telttojen tuominen alueelle ei ole sallittua.

Elämystoimijat

Oletko valmis tarjoamaan unohtumattomia kokemuksia, aktiviteetteja ja elämyksiä festivaalikävijöille? Me etsimme toimijoita, jotka voivat tuoda festivaalialueelle lisäarvoa ainutlaatuisilla palveluillaan. Elämystoimijat voivat sijoittua eri puolille festivaalialuetta, tilavaatimukset huomioiden. Kaikki tarvittavat rakennetarpeet ja -ratkaisut neuvotellaan tapauskohtaisesti. Turvallisuussyistä omien telttojen tuominen alueelle ei ole sallittua. Tule mukaan luomaan ikimuistoisia hetkiä ja elämyksiä, jotka rikastuttavat Weekend Festivalin tarjontaa!

Yhteistyökumppanit

Hae yhteistyökumppaniksemme! Otamme yhteyttä, mikäli meillä on tarjota sopivaa yhteistyötä: partners@wknd.fi

Vaikuttajayhteistyöt

Haluatko osaksi Weekend Festivalin vaikuttajatiimiä? Kerro viestissä miksi sopisit mukaan, ja millaista sisältöä haluaisit tuottaa yhteistyössä. Liitäthän hakemukseesi mukaan myös pääasiallisen kanavasi analytiikat.

vaikuttajat@wknd.fi