Kumppanit

Weekend Festival

Weekend Festival syntyi vuonna 2012 tavoitteenaan olla kävijämäärältään Suomen suurimpia ja ennen kaikkea tarjonnan sekä tunnelman puolesta tunnetuin suomalainen festivaali Euroopassa. Weekend Festival on halunnut jo ensimmäisestä vuodestaan lähtien olla ”eurooppalaisin musiikkifestivaali” Suomessa – ja sitä se tänä päivänä myös edustaa. 

Suomen lisäksi festivaalia on järjestetty myös Tukholmassa sekä Pärnussa ja se on ainoa suomalainen festivaali, jota on järjestetty kolmessa eri maassa.

Tapahtumassa on esiintynyt viimeisen yhdeksän vuoden aikana suuri joukko maailman suurimpia artisteja, yhteensä yli 750 erilaista artistia eri puolelta maailmaa. Tapahtuma työllistää vuosittain yli 1000 erilaista kulttuuri-, ravintola- sekä rakennusalan työntekijää eri tavoin. Vuosien aikana Weekend Festival on kerännyt yli 750 000 kävijää yhteensä yli 50 eri maasta. 

Weekend Festival on palkittu YleXin toimesta parhaana suomalaisena festivaalina yhteensä neljä kertaa ja se on ollut ehdolla myös Europe Festival Awardsissa Euroopan parhaana festivaalina. 

Kumppaneille

Weekend Festival kerää suuren yleisön lisäksi myös lukuisia valtakunnallisia ja kansainvälisesti tunnettuja yrityksiä ja brändejä, joiden kanssa se tekee monipuolista yhteistyötä niin tapahtumassa paikan päällä kuin sen ulkopuolellakin.

Weekend Festivalissa on vuosi toisensa jälkeen ollut mukana yrityksiä, joiden yhteistyö festivaalille on ollut todella tärkeä. Kumppanimme tarjoavat sisältöjä ja etuja yleisöllemme, ja osallistuvat lumoavan festivaalialueen toteutukseen.

Tapahtumalla on erityisen suuri kansainvälinen tunnettuus Euroopassa, jota se haluaa kehittää tulevaisuudessa entistä tehokkaammin. Weekend Festival on kävijämäärältään suurimpia festivaaleja Suomessa ja on myös Suomen seuratuin musiikkifestivaali sosiaalisessa mediassa yhteensä yli 150 000 aktiivisella seuraajallaan.

Kumppaniksi Weekend Festivaliin?

Weekend Festival on tunnettu mieleenpainuvista kumppanitoteutuksistaan, jotka toimivat inspiraation lähteenä muillekin tapahtumille. Festivaali tarjoaa ympärivuotisia kumppanuusvaihtoehtoja, sekä laajat verkostoitumismahdollisuudet. Kumppaniyrityksillä on mahdollisuus hyödyntää Weekend Festivalia omassa markkinoinnissaan.

Hae kumppaniksi

 

Myyntipaikat

Myyntipaikkahaku on avoinna 17.4.2022 saakka. Myyjäksi tai ravintoloitsijaksi hakeminen ei sido vielä mihinkään. Otamme kaikkiin hakijoihin yhteyttä viimeistään hakuajan päätyttyä. Tulemme käsittelemään hakemuksia jo haun aikana. Täytäthän hakulomakkeen mahdollisimman kattavasti. 

Myyntipaikat