Info

Weekend Festival 2024

Vuoden 2024 Weekend Festival järjestetään 2.-3.8.2024 Vermon Tapahtumapuistossa (Valjakkotie 1, 02600 Espoo). Osta liput täältä.

Ikäraja

Festivaali on suunnattu vain täysi-ikäisille kävijöille (K-18). Henkilöllisyystodistus tarkastetaan rannekkeenvaihdon yhteydessä sekä festivaalialueen porteilla. Festivaali ei korvaa alaikäiselle ostettua festivaalilippua.

Esteettömyys ja avustajat

Avustettava tarvitsee tapahtumaan tavallisen lipun. Henkilökohtainen avustaja pääsee avustettavan seurassa ilmaiseksi festivaalialueelle. Avustaja ei tarvitse omaa erillistä lippua, ja saa oman rannekkeen festivaalialueen portilta. Avustettava ja avustaja voivat käyttää yhdessä VIP-sisäänkäyntiä saapuessaan festivaalialueelle. Avustuksen tarve tulee tarvittaessa todistaa esim. Vammais- tai saattajakortilla tai muulla virallisella todistuksella.

Festivaalialue on esteetön, lukuunottamatta Diamond-alueen korotettua katsomoa. Päälavan ja Future-lavan edessä on invakoroke, joiden vierestä löytyy myös inva wc:t.

Turvallisuus

Minkäänlainen kiusaaminen, väkivalta tai vihapuhe ei ole tervetullutta Weekend Festivaliin. Jos koet festivaaleilla turvattomuuden tunnetta tai todistat sopimatonta käytöstä, ilmoitathan asiasta lähimmälle järjestyksenvalvojalle. Haluamme tarjota kaikille positiivisen ja ystävällisen ympäristön, jonka vuoksi meillä on nollatoleranssi tämänkaltaista toimintaa kohtaan.

Weekend Festival pidättää itsellään oikeudet ilman lipun ostohinnan minkään osuuden hyvitystä poistaa asiakkaita alueelta tai kieltää alueelle pääsyn, mikäli asiakkaat eivät noudata tapahtumapaikan sääntöjä, paikallista lainsäädäntöä tai mikäli heidän toiminta katsotaan laittomaksi tai loukkaavaksi festivaalin johdon tai turvallisuudesta vastaavan alihankkijan toimesta.

Asiakkaille tehdään tapahtumaan tullessa turvatarkastus. Asiakkaan vastuulla ovat hänen itsensä aiheuttamat henkilövahingot, tai muille ennen festivaalin alkamista, sen aikana tai sen jälkeen festivaalialueella.

Vermon lähiasukkaat

Haluamme muistaa Vermon lähiasukkaita mahdollisen meluhaitan takia tarjoamalla alennusta festivaalilipuista. Hae alennuskoodia täältä.