Info

Weekend Festival 2023

Weekend Festival järjestetään seuraavan kerran 4.-5.8.2023 Vermon Tapahtumapuistossa, Espoossa.

Ikäraja

Weekend Festival on ikärajaton, mutta suositusikäraja on 16 vuotta. Festivaalialueella on lavojen läheisyydessä erikseen anniskelualueita yli 18-vuotiaille.

HUOM! Yksi lavoista tulee sijaitsemaan anniskelualueella ja on tarkoitettu vain täysi-ikäisille festarivieraille. Tällä lavalla esiintyy jo julkaistuista artisteista D-Block & S-Te-Fan, Da Tweekaz, Ferreck Dawn, Korolova sekä Metrik.

Festivaaliranneke

Rannekkeiksi vaihdetaan kaikki kahden päivän liput, sekä kaikki PLUS-, VIP- & DIAMOND -liput.

PLUS-, VIP- & DIAMOND -rannekkeilla pääsee rajattomasti sisään ja ulos festivaalialueelta, lukuun ottamatta festivaalin viimeistä tuntia. HUOM! Yhden päivän peruslippuja ei vaihdeta rannekkeiksi.

Rannekkeiden ennakkovaihtopisteet ilmoitetaan myöhemmin.

Esteettömyys ja avustajat

Festivaalialue on suunniteltu huomioiden liikuntarajoitteiset asiakkaat, ja alueella pääsee kulkemaan esteettömästi. Festivaalialue on pääosin tasaista hiekka- ja nurmikenttää. Päälavan ja Future-lavan yhteydessä on erilliset pyörätuolikorokkeet, ja niiden yhteydessä on esteettömät WC:t. Diamond-alueen korotettu katsomo ei ole esteetön.

Avustajaa tarvitseva henkilö ostaa tapahtumaan tavallisen lipun. Henkilökohtainen avustaja pääsee avustettavan seurassa ilmaiseksi festivaalialueelle. Avustaja ei tarvitse omaa erillistä lippua, ja saa oman rannekkeen festivaalialueen portilta. Avustettava ja hänen henkilökohtainen avustajansa voivat yhdessä käyttää VIP-sisäänkäyntiä saapuessaan festivaalialueelle. Avustuksen tarve tulee tarvittaessa todistaa virallisella todistuksella.

Turvallisuus ja ensiapu

Kaikki festivaalin asiakkaat kulkevat turvatarkastuksen läpi aina astuessaan sisään festivaalialueen porteista. Kaikki laukut tarkistetaan ennen festivaalialueelle pääsyä. Laukut ja reput kannattaa jättää kotiin tai hotellille turvatarkastuksen nopeuttamiseksi ja ne kannattaa jättää festivaalialueen narikkaan tai säilytyslokeroon festivaalin aikana.

Weekend Festival on varautunut tapaturmiin ja pieniin haavereihin. Festivaalin oma ensiaputiimi voi paikata pieniä haavoja suoraan paikan päällä ja pystyy antamaan ensiapua festivaalialueella. Avun tarpeessa lähesty ketä tahansa festivaalin ensiaputyöntekijää ja tai turvahenkilökuntaa. Festivaalin ensiapupiste löytyy festivaalin kartasta, joka julkaistaan lähempänä tapahtumaa.
Kaikkein tärkein neuvo – pitäkää huolta kavereistanne ja olkaa ystävällisiä muille festivaaliasiakkaille. Rauhaa ja rakkautta.

Weekend Festival mobiilisovellus

Weekend Festival sovelluksella näet kartalta missä kaverisi menevät, voit chattailla muiden tapahtumaan menijöiden kanssa, luoda henkilökohtaiset aikataulut ja paljon muuta! Weekend Festival -sovellus julkaistaan kevään aikana.

Talkoolaiset

Talkoolaiset ovat suuri osa Weekend Festivalin sielua! Weekend Festivalissa toimii vuosittain vapaaehtoisia lähes kaikilla festivaalin osa-alueilla. Talkoovuorot sijoittuvat festivaalin rakentamiseen sekä purkuun, että festivaalipäiville.

Talkoohaku vuoden 2023 Weekend Festivaliin aukeaa myöhemmin. Ilmoitamme haun alkamisesta täällä, sosiaalisessa mediassa ja uutiskirjeessä.