VIP & Diamond

Weekend Festivalin VIP ja Diamond alue kokee muodonmuutoksen tänä vuonna

Tämän vuoden VIP-alueen koko lähes tuplaantuu ja VIP-asiakkailla on mahdollisuus katsoa päälavan keikat suuresta korotetusta katsomosta. Baarien määrää ja niiden juomavalikoimaa on lisätty sekä päälavan VIP-alueelta löytyy paremmin istumapaikkoja. Diamond-asiakkaiden käytössä on myös vesivessat Diamond-alueen yhteydessä. Vermon sisätiloissa olevat vesivessat ovat VIP-asiakkaiden käytössä niin kuin edellisenäkin vuotena.

Kuva Weekend Festivalin Diamond alueelta

Havainnekuva Diamond-korokkeelta, lopullinen sisustus saattaa poiketa

VIP Cabanat

Kuva Weekend Festivalin VIP Cabanasta

Havainnekuva VIP Cabanasta, lopullinen sisustus saattaa poiketa

Etsitkö eksklusiivista festivaalikokemusta? Tutustu VIP Cabanaamme – ylellisyyttä ja mukavuutta, joka nostaa Weekend Festival kokemuksesi aivan uudelle tasolle. VIP Cabanat ovat osittain katettuja ja sijaitsevat korotetulla alueella, tarjoten esteettömän näkymän päälavalle. Nauti suosikkiartistiesi esityksistä ilman tungosta, oman yksityisen tilasi rauhassa.

VIP Cabanan hintaan sisältyvät Diamond-liput takaavat sinulle ja seurueellesi VIP-pääsyn festivaalin parhaimpiin palveluihin ja elämyksiin. Valittavanasi on neljä eri vaihtoehtoa, Cabanat myydään aina sisältäen joko 5, 10, 15 tai 20 Diamond lippua seurueellesi. Voit varata Cabanan joko yhdeksi tai molemmiksi festaripäiviksi kerralla. VIP Cabanan hinnat lähtevät 3500 € sisältäen festivaaliliput.

Jokainen cabana on sisustettu mukavilla sohvilla ja pöydällä, jotka luovat täydellisen ympäristön rentoutumiseen ja seurusteluun festivaalihumun keskellä. VIP Cabanassasi sinua palvelee myös oma pöytiintarjoilu, joka täyttää toiveesi ja tuo tarjoilut suoraan paikallesi.

Varaa VIP-Cabana

VIP Pöydät

Kuva Weekend Festivalin VIP Pöydistä

Havainnekuva, lopullinen sisustus saattaa poiketa

Varaa oma VIP-pöytä Weekend Festivaliin! VIP-pöytä on tarkoitettu kuudelle hengelle, tarjoten eksklusiivisen tukikohdan koko festivaalin ajaksi. Sijoitettuna VIP-alueen korotetussa katsomossa, pöydät avaavat upean panoramanäkymän suoraan päälavalle, jotta voit kokea jokaisen hetken eturivistä – yksityisesti, mukavasti ja tyylikkäästi.

Yhden pöydän hinta on 599 €, pöydät myydään molemmille festaripäiville erikseen. VIP Pöydän hintaan ei sisälly festarilippuja. Jokaisella pöytään tulevalla on oltava voimassa oleva VIP- tai DIAMOND-lippu, jotta he pääsevät alueelle ja pöytään.

Varaa VIP-Pöytä