Lippuinfo

Yleistä infoa lipuista

Kahden ja kolmen päivän liput vaihdetaan rannekkeiksi ja niillä on mahdollisuus liikkua vapaasti ulos ja sisään festivaalialueelta sen aukioloaikana.

Kaikki Priority- ja VIP- liput vaihdetaan rannekkeiksi ja niillä on mahdollisuus liikkua vapaasti ulos ja sisään festivaalialueelta sen aukioloaikana.

Liput lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Muistathan tarkistaa roskapostikansion, jos lippua ei näy parin tunnin sisällä ostotapahtumasta.

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

 

Priority -liput (K-18)

 • Oma sisäänkäyntikaista festivaalin portilla Priority -asiakkaille
 • Priority -alue, josta hyvä näkyvyys festivaalialueelle
 • Oma baari Priority -alueella

VIP -liput (K-18)

 • Oma sisäänkäyntikaista festivaalin portilla VIP-asiakkaille
 • Oma näyttävä VIP tila, josta hyvä näkyvyys festivaalialueelle
 • Oma VIP baari
 • Oma VIP ruokamyynti
 • Ilmainen narikkapalvelu
 • Oma WC -alue

Platinum VIP -liput (K-18)

 • Pääsy Platinum Loungeen
 • Platinum VIP passi
 • Pöytiintarjoilu
 • Sisältää myös VIP -lipun edut

 

VIP Pöytä

Ota kaikki irti Weekend Festival kokemuksestasi ja tule nauttimaan maailmanluokan supertähdistä VIP-asiakkaana!

Festarihumun keskellä saatat haluta istahtaa hetkeksi rauhoittumaan. Varaa VIP-pöytä ja nauti huippubaarimikkojen kehittelemät parhaat drinkit kavereidesi kanssa.

VIP-pöytiä on saatavilla rajoitetusti ja ne on myyty loppuun aiempina vuosina, joten toimi nopeasti ja varmista pöytä seurueellesi ajoissa!

Max 6 henkilöä / pöytä. Jokaisella pöytään tulevalla pitää olla oma VIP-lippu.

 

Minulla on avoin päivälippu. Milloin voin vaihtaa sen haluamalleni päivälle?

Weekend Festivalin kaikki lipputyypit ovat tulleet nyt myyntiin ja alla olevasta linkistä pääset lunastamaan avoimella lipullasi festivaalilipun. Voit myös hyödyntää avoimen päivälipun arvoa muihin Weekend Festival 2022 lippuihin.

Vaihda avoin päivälippusi haluamallesi päivälle Lippu.fi, Tiketin tai Ticketmasterin sivustolla. Tutustu Weekendin päiväohjelmaan täällä.

 

Pääsenkö kaikkina festivaalipäivinä sisään vuoden 2020 tai 2021 kahden päivän (2pv) lipullani?

Kyllä! Vuodelta 2020 tai 2021 säästetyt 2 päivän liput käyvät jokaisena festivaalipäivänä! Tässä tapauksessa kahden päivän lippusi muuttuu kolmen päivän lipuksi! <3

 

Käykö vuoden 2020 ja 2021 lippu vuoden 2022 Weekend Festivaliin?

Kyllä käy. Jos olet ostanut lipun vuoden 2020 tai 2021 Weekend Festivaliin, voit käyttää sen vuonna 2022 sellaisenaan. Siirtoa varten sinun ei tarvitse tehdä mitään, vaan lippu kelpaa sellaisenaan vuoden 2022 Weekend Festivalissa.

Perjantai lippu = perjantai lippu
Lauantai lippu = lauantai lippu
2 päivän lippu = 3 päivän lippu

 

Mitä teen säästetyllä Priority-lipullani?

Vuodelta 2020 tai 2021 säästetty Priority-lippu käy vuonna 2022 VIP-lipusta. Jos olet ostanut Priority-lipun vuoden 2020 tai 2021 Weekend Festivaliin, voit käyttää sen vuonna 2022 sellaisenaan.

Perjantain Priority-lippu = perjantain VIP-lippu
Lauantain Priority-lippu = lauantain VIP-lippu
2 päivän Priority-lippu = 3 päivän VIP-lippu

 

Nousevatko lippujen hinnat? 

Kyllä. Lippuja on myynnissä rajoitettu määrä ja lippujen hinnat nousevat lähempänä tapahtumaa. Suosittelemme ostamaan liput heti kun ne ovat saatavilla, sillä festivaali on myyty loppuun aikaisempina vuosina.

Weekend -festivaali on myyty loppuun ennakkoon edellisinä vuosina, haluamme välttää lippujen jälleenmyyntiä ja olemme asettaneet ostorajoituksen 6 lippua / asiakas.

Mikäli haluat b2b asiakasrekisteriimme ja yrityksenne haluaa ostaa useampia lippuja, otathan meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteella info (at) wknd.fi

 

Voinko ostaa liput osamaksulla?

LiveIt on yksi lipunmyyntikumppaneistamme ja tarjoaa maksuvaihtoehdoksi osamaksun. Katso lisätietoja täältä.

 

Lasten liput

Alle 10-vuotiaat lapset saavat tulla festivaalille täysi-ikäisen huoltajansa kanssa ilmaiseksi. Lapsen festivaalirannekkeen voi noutaa festivaalialueen rannekkeenvaihtopisteeltä kuvallista henkilöllisyystodistusta vastaan. Lapsen huoltajalla on oltava festivaalilippu.

 

Lipunostajan vastuu

Varmistathan lipun oston yhteydessä valinneesi oikean lipputyypin, Weekend Festivalilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Lippu on tarkoitettu Weekend Festivaliin, ei tiettyä artistia varten. Artistien ja aikataulujen ajat voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Artistin peruuttaminen ei ole syy lippujen palautukselle.Sääolosuhteet ei ole peruste lippujen palautukselle.

Weekend Festival pidättää itsellään oikeudet ilman lipun ostohinnan minkään osuuden hyvitystä poistaa asiakkaita alueelta tai kieltää alueelle pääsyn, mikäli asiakkaat eivät noudata tapahtumapaikan sääntöjä, paikallista lainsäädäntöä tai mikäli heidän toiminta katsotaan laittomaksi tai loukkaavaksi festivaalin johdon tai turvallisuudesta vastaavan alihankkijan toimesta.

Asiakkaille tehdään tapahtumaan tullessa turvatarkastus. Asiakkaan vastuulla ovat hänen itsensä aiheuttamat henkilövahingot, tai muille ennen festivaalin alkamista, sen aikana tai sen jälkeen festivaalialueella.

Lippujen jälleenmyynti tai yritetty jälleenmyynti lippua suuremmalla hinnalla on kielletty ja johtaa lipun mitätöimiseen ilman hyvitystä. Lippua ei saa käyttää mainontakampanjoihin (esim. kilpailuihin ja arvontoihin) tai muuhun kaupalliseen tarkoitukseen ilman Weekend Festivalin erillistä kirjallista lupaa. Lipunostaja hyväksyy Weekend Festivalin ottamien kuvien, videoiden tai muun audiovisuaalisen taltionnin mahdollisen käytön kaikessa tapahtuman jälkimarkkinoinnissa.

 

Weekendin viralliset lipunmyyntikumppanit

Suosittelemme, että ostat festivaalilippusi vain Weekendin virallisilta lippukumppaneilta. Weekend ei vastaa jälleenmyytyjen lippujen / rannekkeiden toimivuudesta tai osoitemuutoksista. Lippujen jälleenmynnti on kiellettyä molempien lipunmyyjien toimitusehdoissa. Emme käsittele jälleenmyytyjen lippujen mahdollisia ongelmia tai lippuhuijauksia. Huijaustapauksissa pyydämme ottamaan yhteyttä suoraan Poliisiin rikosilmoitusta varten.

Viralliset lippukumppanimme ovat:

www.ticketmaster.fi
www.lippu.fi
www.tiketti.fi
www.liveit.io
www.festicket.com