Lippuinfo

Yleistä infoa lipuista

Liput lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Muistathan tarkistaa roskapostikansion, jos lippua ei näy parin tunnin sisällä ostotapahtumasta.

Jos et löydä lippuasi tästä huolimatta, otathan yhteyttä lippukauppaan, josta ostit lippusi. 

Rannekkeiksi vaihdetaan kaikki kahden päivän liput, sekä kaikki PLUS-, VIP- & DIAMOND -liput. PLUS-, Rannekkeilla pääsee vapaasti liikkumaan sisään ja ulos festivaalialueelta, lukuun ottamatta festivaalin viimeistä tuntia.

HUOM! Yhden päivän peruslippuja ei vaihdeta rannekkeiksi. Rannekkeiden ennakkovaihtopisteet ilmoitetaan myöhemmin.

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

Perusliput:

 • Perusliput sisältävät pääsyn festivaalialueelle
 • 2 päivän perusliput vaihdetaan rannekkeiksi, joilla voi kulkea festivaalialueelta ulos ja sisään vapaasti (lukuun ottamatta festivaalin viimeistä tuntia)

PLUS -liput 

 • Oma sisäänkäyntikaista festivaalin portilla PLUS -asiakkaille
 • Kaikki PLUS -liput vaihdetaan rannekkeiksi, jolla voi poistua ja palata takaisin festivaalialueelle (lukuun ottamatta festivaalin viimeistä tuntia). PLUS -liput ovat ikärajattomia.

VIP -liput (K-18)

 • Oma sisäänkäyntikaista festivaalin portilla VIP -asiakkaille
 • Kaikki VIP -liput vaihdetaan rannekkeiksi, jolla voi poistua ja palata takaisin festivaalialueelle (lukuun ottamatta festivaalin viimeistä tuntia). 
 • Viihtyisä VIP -alue, josta näkymä päälavalle
 • Erillinen VIP -sisäalue vesivessoilla

DIAMOND -liput (K-18)

 • Oma sisäänkäyntikaista festivaalin portilla DIAMOND -asiakkaille
 • DIAMOND -passi
 • Kaikki DIAMOND -liput vaihdetaan rannekkeiksi, jolla voi poistua ja palata takaisin festivaalialueelle (lukuun ottamatta festivaalin viimeistä tuntia). 
 • Viihtyisä ja korotettu DIAMOND -alue, josta näkymä päälavalle
 • Sisältää myös kaikki VIP -lipun edut

Viralliset jatkoliput (K-18)

 • Lippu oikeuttaa pääsyn Weekend Festivalin virallisille jatkoille. Tapahtumapaikka sekä esiintyjät julkaistaan myöhemmin.

Nousevatko lippujen hinnat? 

Kyllä. Lippuja on myynnissä rajoitettu määrä ja lippujen hinnat nousevat lähempänä tapahtumaa. 

Weekend Festival on myyty loppuun ennakkoon edellisinä vuosina, haluamme välttää lippujen jälleenmyyntiä ja olemme asettaneet ostorajoituksen 6 lippua / asiakas.

Mikäli haluat b2b asiakasrekisteriimme ja yrityksenne haluaa ostaa useampia lippuja, otathan meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteella info (at) wknd.fi

Voinko ostaa liput osamaksulla?

LiveIt on yksi lipunmyyntikumppaneistamme, voit varata lipun nyt ja maksaa sen neljässä osassa. Varaa lippusi nyt ja maksa myöhemmin täältä.

Lipunostajan vastuu

Varmistathan lipun oston yhteydessä valinneesi oikean lipputyypin, Weekend Festivalilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Lippu on tarkoitettu Weekend Festivaliin, ei tiettyä artistia varten. Artistien ja aikataulujen ajat voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Artistin peruuttaminen ei ole syy lippujen palautukselle. Sääolosuhteet ei ole peruste lippujen palautukselle.

Weekend Festival pidättää itsellään oikeudet ilman lipun ostohinnan minkään osuuden hyvitystä poistaa asiakkaita alueelta tai kieltää alueelle pääsyn, mikäli asiakkaat eivät noudata tapahtumapaikan sääntöjä, paikallista lainsäädäntöä tai mikäli heidän toiminta katsotaan laittomaksi tai loukkaavaksi festivaalin johdon tai turvallisuudesta vastaavan alihankkijan toimesta.

Asiakkaille tehdään tapahtumaan tullessa turvatarkastus. Asiakkaan vastuulla ovat hänen itsensä aiheuttamat henkilövahingot, tai muille ennen festivaalin alkamista, sen aikana tai sen jälkeen festivaalialueella.

Lippujen jälleenmyynti tai yritetty jälleenmyynti lippua suuremmalla hinnalla on kielletty ja johtaa lipun mitätöimiseen ilman hyvitystä. Lippua ei saa käyttää mainontakampanjoihin (esim. kilpailuihin ja arvontoihin) tai muuhun kaupalliseen tarkoitukseen ilman Weekend Festivalin erillistä kirjallista lupaa. Lipunostaja hyväksyy Weekend Festivalin ottamien kuvien, videoiden tai muun audiovisuaalisen taltionnin mahdollisen käytön kaikessa tapahtuman jälkimarkkinoinnissa.

Weekendin viralliset lipunmyyntikumppanit

Suosittelemme, että ostat festivaalilippusi vain Weekendin virallisilta lippukumppaneilta. Weekend ei vastaa jälleenmyytyjen lippujen / rannekkeiden toimivuudesta tai osoitemuutoksista. Lippujen jälleenmynnti on kiellettyä molempien lipunmyyjien toimitusehdoissa. Emme käsittele jälleenmyytyjen lippujen mahdollisia ongelmia tai lippuhuijauksia. Huijaustapauksissa pyydämme ottamaan yhteyttä suoraan Poliisiin rikosilmoitusta varten.

Viralliset lippukumppanimme ovat:

www.kide.app
www.ticketmaster.fi
www.lippu.fi
www.tiketti.fi
www.liveit.io
www.festicket.com