Weekend Festival

Vuodesta 2012 lähtien olemme päässeet yhdessä viettämään vuoden parhaita viikonloppubileitä Weekend Festivaliin. Viikonlopun aikana nautitaan musiikista, monipuolisista oheispalveluista sekä laadukkaista ruokaelämyksistä.

Pohjoismaiden suurimman elektroniseen musiikkiin painottuvan festivaalin lisäksi edustamme myös paljon muuta, kuten iloa, yhteisöllisyyttä ja musiikin voimaa. Yli kymmenen vuoden ajan olemme tuoneet lukuisia kansainvälisiä tähtiä genrerajoja ylittäen, tuoden ennennäkemättömiä esityksiä Suomeen hulppeiden lavojen, lasereiden ja pyrotekniikoiden avulla.

Weekend Festivalissa on esiintynyt tähän mennessä yli 800 artistia eri puolilta maailmaa ja vuosien aikana kerännyt yli 840 000 kävijää yhteensä yli 50 eri maasta. Weekend Festival on järjestetty Suomen lisäksi myös Virossa ja Ruotsissa. Festivaali on palkittu YleX:n toimesta parhaana suomalaisena festivaalina neljä kertaa, sekä ollut ehdolla Europe Awards -listalla Euroopan parhaana festivaalina. 

”We just wanted to throw the most awesome never before seen party in Finland”
-Hardi Loog, perustaja

Weekend Festival 2024

Seuraavaa Weekend Festivalia vietetään 2.-3.8.2024 Vermon tapahtumapuistossa, Espoossa – kuuluisalla hevoskilparadalla. Vermossa on runsaasti lähistöllä olevia majoitusvaihtoehtoja, ja sinne pääsee paikallisilta juna- ja raitiovaunupysäkeiltä vain 10 minuutin päässä Helsingin keskustasta. Vermon tapahtumapuisto herää Weekend Festivalin aikana eloon huikealla tuotannolla, maailmanluokan äänentoistolla, mukaansatempaavilla valoilla ja maailman parhaiden DJ-esiintyjien saattelemana. Tänä vuonna Weekend Festival palvelee vain täysi-ikäisiä festarivieraita.

Weekend Festivalin teemana on vuonna 2024 ’Disco Nation’ ja Weekend Festivalissa tullaan näkemään kolme vaikuttavaa lavaa; Weekend Stage, joka tarjoaa valtavirran soundeja, Future Stage, jossa pääset perjantaina hyppäämään Boris Brejchan FCKNG SERIOUS -levy-yhtiön matkaan. Lauantaina Future Stagella kuullaan hardstylea ja drum & bass -artisteja. Kolmantena lavana on CNNCT Stage, joka tarjoilee matkan tekno- ja house-musiikin maailmaan. 

Weekend Festivalissa tullaan näkemään kattava valikoima eri ravintoloita, joiden valikoimista löytyy vaihtoehtoja niin pienempää kuin suurempaan nälkään. Tarjolla on myös mm. vegaanisia, laktoosittomia ja gluteenittomia tuotteita. Weekend Festivalin ruokatarjonta julkaistaan vuoden 2024 puolella. 

Weekend Stage

Weekend Festivalin kuuluisa päälava tarjoilee unohtumattoman festarikokemuksen, jonkalaista et koe missään muualla. Sadat valot, pyrotekniikat, laserit sekä suuret LED-näytöt takaavat ainutlaatuisen shown elokuun pimenevissä illoissa. Weekend Stage on kasvanut jokaisena vuonna ja tuonut joka kerta täysin uudenlaisen lavatatoteutuksen suomalaiselle festarikentälle. Koko maineikkaan historiansa ajan Weekend Stagella on esiintynyt joukko maailman musiikkiskenen huippuja. Jokaisen vuoden toteutus on jättänyt lähtemättömän jäljen Weekend Festivalin vieraisiin ja myötävaikuttanut festivaalin legendaariseen asemaan musiikkimaailmassa.

Future Stage

Tasabiitin ystäville Future Stage on ollut jo vuosia Weekend Festivalin yksi parhaista valinnoista. Vuonna 2023 Future Stage laajeni entisestään kooltaan yli 30 metrin leveyteen ja 12 metrin korkeuteen. Perjantaina 2.8. lavan valtaa Boris Brejchan levy-yhtiö FCKNG SERIOUS, ja melodisen ja minimal technon tähdet Boris Brejcha, Ann Clue, Deniz Bul, Moritz Hofbauer sekä Frieder & Jakob. Lauantaina Future Stagella nähdään hardstyle sekä drum & bass maailman huippunimet, kuten Brennan Heart, Vibe Chemistry ja Kanine. Bileet jatkuvat Future Stagella tauotta kaksi festaripäivää, ja lukuisat valot, LED-näytöt, rintalastaa potkiva basso sekä maailmanluokan esiintyjät tarjoilevat kyydin toiseen ulottuvuuteen. 

CNNCT Stage

Espoon Tapiolassa menestyksellisesti järjestetty CNNCT Festival sai oman lavan Weekend Festivalissa vuonna 2023. Merikonteilla ympäröity intiimi CNNCT Stage on suunnattu erityisesti tekno- ja house-musiikin ystäville. CNNCT Stagella yhteisöllinen tunnelma, groovaavat bassolinjat sekä vahvat melodiat ottavat vallan ja vievät mukanaan tauotta jatkuvan underground klubimusiikin maailmaan.

Genelec Stage

Festivaalin sisätiloissa sijaitseva klubimainen Genelec Stage tarjoaa festarikansalle mahdollisuuden nauttia artistien esiintymisistä ja huippuluokkaisesta äänentoistosta. Festivaaleilla harvemmin nähdään täysin sisätiloissa olevaa lavaa, mikä tekee Genelec-lavasta poikkeuksellisen kokemuksen festarikävijälle.

Genelec Stagen äänentoistosta festivaalissa pitävät huolen Genelecin suorituskykyisimmät laitteet: 1236 SAM™️ -studiomonitorit sekä 7382A -subwooferit.

Arvot

Yhdenvertaisuus ja tasa-arvo

Jokainen on tervetullut festareille juuri sellaisina kuin ovat, ja kaikenlainen syrjintä on ehdottomasti kielletty. Sosiaalisen medioiden alustoille tulevat vähemmistöjä syrjivät tai rasistiset kommentit tullaan ehdoitta poistamaan. Edellytämme henkilökunnaltamme ja yhteistyökumppaneiltamme samoja arvoja.

Turvallisuus

Minkäänlainen kiusaaminen, väkivalta tai vihapuhe ei ole tervetullutta Weekend Festivaliin. Jos koet festivaaleilla turvattomuuden tunnetta tai todistat sopimatonta käytöstä, ilmoitathan asiasta lähimmälle järjestyksenvalvojalle. Haluamme tarjota kaikille positiivisen ja ystävällisen ympäristön, jonka vuoksi meillä on nollatoleranssi tämänkaltaista toimintaa kohtaan.

Elämyksellisyys

Weekend Festival tarjoaa monipuolisen ja kansainvälisen musiikin lisäksi myös paljon muuta, kuten Suomessa ennennäkemättömiä ja hulppeita lavoja sekä pyrotekniikoita. Monipuolinen musiikki, ruoka, alueen visuaalisuus ja tunnelma muodostavat yhdessä kokonaisvaltaisen festivaalielämyksen.