Weekend Festival

Meistä

Vuodesta 2012 lähtien olemme päässeet yhdessä viettämään vuoden parhaita viikonloppubileitä Weekend Festivaliin. Viikonlopun aikana nautitaan musiikista, monipuolisista oheispalveluista sekä laadukkaista ruokaelämyksistä.

Pohjoismaiden suurimman elektroniseen musiikkiin painottuvan festivaalin lisäksi edustamme myös paljon muuta, kuten iloa, yhteisöllisyyttä ja musiikin voimaa. Jo kymmenen vuoden ajan olemme tuoneet lukuisia kansainvälisiä tähtiä genrerajoja ylittäen, tuoden ennennäkemättömiä esityksiä Suomeen hulppeiden lavojen, lasereiden ja pyrotekniikoiden avulla.

Weekend Festivalissa on esiintynyt tähän mennessä yli 800 artistia eri puolilta maailmaa ja vuosien aikana kerännyt yli 840 000 kävijää yhteensä yli 50 eri maasta. Weekend Festival on järjestetty Suomen lisäksi myös Virossa ja Ruotsissa. Festivaali on palkittu YleX:n toimesta parhaana suomalaisena festivaalina neljä kertaa, sekä ollut ehdolla Europe Awards -listalla Euroopan parhaana festivaalina. Vuosien varrella Weekend Festivalissa on nähty maailman tunnetuimpia nykymusiikin artisteja, kuten Avicii, Afrojack, Alan Walker, Calvin Harris, Chainsmokers, David Guetta, Deadmau5, DJ Snake, Go_A, Hardwell, Hurts, Lil Uzi Vert, Macklemore, Rae Sremmurd, Skrillex, Stormzy, Tiesto ja Tove Lo.

”We just wanted to throw the most awesome never before seen party in Finland”
-Hardi Loog, perustaja

Seuraavaa Weekend Festivalia vietetään 2.-3.8.2024 Vermon tapahtumapuistossa, Espoossa.

Arvot

Yhdenvertaisuus ja tasa-arvo

Jokainen on tervetullut festareille juuri sellaisina kuin ovat, ja kaikenlainen syrjintä on ehdottomasti kielletty. Sosiaalisen medioiden alustoille tulevat vähemmistöjä syrjivät tai rasistiset kommentit tullaan ehdoitta poistamaan. Edellytämme henkilökunnaltamme ja yhteistyökumppaneiltamme samoja arvoja.

Turvallisuus

Minkäänlainen kiusaaminen, väkivalta tai vihapuhe ei ole tervetullutta Weekend Festivaliin. Jos koet festivaaleilla turvattomuuden tunnetta tai todistat sopimatonta käytöstä, ilmoitathan asiasta lähimmälle järjestyksenvalvojalle. Haluamme tarjota kaikille positiivisen ja ystävällisen ympäristön, jonka vuoksi meillä on nollatoleranssi tämänkaltaista toimintaa kohtaan.

Elämyksellisyys

Weekend Festival tarjoaa monipuolisen ja kansainvälisen musiikin lisäksi myös paljon muuta, kuten Suomessa ennennäkemättömiä ja hulppeita lavoja sekä pyrotekniikoita. Monipuolinen musiikki, ruoka, alueen visuaalisuus ja tunnelma muodostavat yhdessä kokonaisvaltaisen festivaalielämyksen.