Paikkajulkaisun myötä festivaali ilmoittaa laajenevansa kolmipäiväiseksi. Weekend Festivalin 3 päivän lippujen ennakkomyynti alkaa pe 3.12. klo 9.00. Kolmen päivän ennakkolipun hinta on 179 €. Muut liput tulevat myyntiin 10.12.21 klo 9.00. 

Weekend Festival tuo Hämeenlinnan Kantolan tapahtumapuistoon tulevana kesänä yli 80 artistia. Festivaalin lavoilla nähdään ulkomaisista artisteista muun muassa Tove Lo, Nina Kraviz, Boy Pablo, Jay 1, Pi’erre Bourne, Rezz, Tchami ja Zhu. 

Weekend Festivaliin on kiinnitetty myös kotimaisia kärkiartisteja, kuten esimerkiksi JVG, Sanni ja Pyhimys. 

Pääartistit ja lisää artistijulkaisuja on luvassa lähiaikoina.  

Weekend Festivalia juhlitaan Kantolan tapahtumapuistossa sekä sen vieressä olevalla teollisuusalueella. Kokonaisuudessaan Weekend Festivalin tapahtuma-alue on pinta-alaltaan suurimpia koskaan järjestettyjä festivaalialueita Suomessa. 

”Weekend Festival järjestetään juhlavuoden kunniaksi suuremmin kuin koskaan aikaisemmin”, kertoo Weekendin Festival Director Martin Mustonen. ”Kantolan tapahtumapuisto tarjoaa ainutlaatuiset puitteet täysin uudistuneelle ja suuremmalle Weekend Festivalille. Haluamme olla Suomen eurooppalaisin festivaali ja siihen tarvitaan suuri ja toimiva tapahtumakenttä.  Lisäksi Hämeenlinna on loistavien liikenneyhteyksien päässä isojen kaupunkien keskellä. Luomme tätä tapahtumaa yhdessä hämeenlinnalaisten kanssa tekemällä yhteistyötä paikallisten toimijoiden kanssa mahdollisimman laaja-alaisesti. Tarjoamme asiakkaillemme pitkän tauon jälkeen kokonaisvaltaisen elämyksen, ja se tulee näkymään monipuolisesti niin artistikattauksessa kuin myös uudistuneessa palvelutarjonnassa esimerkiksi ruokaelämyksien, oheispalvelujen ja VIP-alueiden osalta.

Myös Hämeenlinnassa odotetaan Weekend Festivalia. ”Tämä on upea asia Hämeenlinnan imagolle ja huikea piristysruiske alueen elinkeinoelämälle”, iloitsee Hämeenlinnan elinkeinoyhtiö Linnan Kehityksen toimitusjohtaja Kari Saarinen. ”Arviomme mukaan festivaalin alueellinen talousvaikutus tulee olemaan noin 10 miljoonaa euroa vuodessa”, jatkaa Saarinen.

Kolmen päivän lippujen ennakkomyynti Weekendin uutiskirjeen tilaajille ja liput saatavilla Ticketmasterista. 2020 ja 2021 vuoden festivaaleille ostetut liput käyvät vuoden 2022 festivaalin pääsylippuina. Vuoden 2020 ja 2021 kahden päivän lipuilla saa vuoden 2022 festivaalissa kolmen päivän rannekkeen.