Takaisin Espooseen palaava festivaalin ohjelmaan on lisätty joukko kovassa nosteessa olevia kotimaisia elektronisen musiikin artisteja. Weekend Festival järjestetään Vermon tapahtumapuistossa 4.-5.8.2023.

Weekend Festival palaa elokuun alussa juurilleen kun lavoilla nähdään monipuolinen kattaus tanssimusiikin kansainvälisiä huippuja, kotimaisia kärkinimiä kuin myös nousevia artisteja. Festivaalin tuoreita kotimaisia kiinnityksiä ovat Anastasija, Devinity, Dj hapan korppu, Galrav (Fury Special Set), Jekaterina, Luxonia Special feat. Lionis, Nicky B & Walter Alan, Luxonia Special feat. DeejaVu, Eric Altair, KLASS & KUOKKA, Martin K4rma, Milla Lehto, Orion, Orkidea, Supermodels From Paris, Thastor sekä TMPR.

“Meille on aina tärkeää tukea suomalaista musiikkikulttuuria. Haluamme joka vuosi tarjota mahdollisuuksia ja ponnahduslaudan myös nouseville kotimaisille artisteille. Tänäkin vuonna Weekend Festivalissa levysoitinten ääreen nousee uuden sukupolven DJ:ita sekä tuttuja kotimaisia alan konkareita”, kertoo Weekend Festivalin Markkinointipäällikkö Atro Anttila.

Weekend Festivalin festivaalialueen neljä eri esiintymislavaa tarjoavat monipuolisesti musiikkielämyksiä ja 19.4. julkaistut artistit tulevat esiintymään Weekend Festivalin uudella Flux Lab-lavalla. Flux Lab on kohtaamispaikka, johon saatat törmätä festivaalialueella ja jonka inspiraation taustalla on uusien ideoiden ja kokemusten syntyminen. Flux Labissa ihmiset voivat kokoontua yhteen liikkeen ja äänen synergiassa.

Weekend Festivaalin lavoilla nousee ulkomaisista artisteista muun muassa Martin Garrix, David Guetta, Hardwell ja Steve Aoki. Lisää artistijulkaisuja on luvassa vielä tämän viikon aikana torstaina ja perjantaina, kun esimerkiksi kävijäkyselyn toivotuin artisti julkaistaan.

19.4. julkaistut Weekend Festivalin artistit:
Anastasija
Devinity
Dj hapan korppu
Galrav (Fury Special Set)
Jekaterina
Luxonia Special feat. Lionis, Nicky B, Walter Alan
Luxonia Special feat. DeejaVu, Eric Altair, KLASS, KUOKKA
Martin K4rma
Milla Lehto
Orion
Orkidea
Supermodels From Paris
Thastor
TMPR

Aiemmin julkaistut artistit:
Perjantai 4.8.:
Martin Garrix
Bru-C
Ferreck Dawn
Korolova
Ckay
Steve Aoki
Da Tweekaz
D-Block & S-te-fan
Hot Since 82

Lauantai 5.8.:
David Guetta
Hardwell
Claptone
Headhunterz
Metrik
Sub Focus DJ Set
Tungevaag
Scooter
Uncle Waffles