Weekend Festivalin Time Machine Edition tuo laajan kattauksen tanssimusiikin huippunimiä ja nousevia tähtiä elokuussa Espooseen. Weekend Festivalia juhlitaan 4.-5.8.2022 uudessa lokaatiossa, Vermon tapahtumapuistossa.

Weekend Festivalin lavalla nähdään tulevana kesänä tämän hetken kuumimpia, maailman parhaita DJ:ita, kovassa nosteessa olevia nimiä ja tanssimusiikin konkareita. Festivaali tiedotti eilen kotimaisista kiinnityksistä. Tänään kattaukseen vahvistettuja artisteja perjantaille ovat: Hi-Lo, Isac Elliot, Jengi, Kavinsky, Mau P, Nico De Andrea, Tony Romera ja Sexmane. Lauantaina festivaalissa nähdään aiemmin julkaistujen artistien lisäksi Matt Sassari, Amber Broos.

“Olemme innoissamme päästessämme tänä vuonna tekemään aivan uudenlaista settiä myös sellaisten artistien kanssa, jotka eivät normaalisti elektronisen musiikin parissa esiinny. Tulevana kesänä Weekend Festivalissa ei nähdä yhtäkään perinteistä live-showta. Esimerkiksi Sexmanen esiintymisessä yhdistetään suomalaista hiphopia ja tanssimusiikkia ja Isac Elliot vetää Weekend Festivalissa erikoiskeikan, joka on räätälöity tanssittavampaan muotoon”, vihjaa Weekend Festivalin Markkinointipäällikkö Atro Anttila.

Perjantaina lavalle nouseva, 6 kertaa DJ Mag Top 100 kyselyn kymmenen parhaan artistin joukkoon äänestetyn Oliver Heldensin aliaksen, Hi-Lon uniikkia soundia on kuultu maailmanlaajuisesti suurimmilla elektronisen musiikin festivaaleilla. Ainutlaatuinen, underground-vivahteinen tyyli on tullut tutuksi myös miljoonille klubilaisille ympäri maailmaa. Perjantaina esiintymässä nähdään myös ranskalainen muusikko, tuottaja, DJ ja näyttelijä Kavinsky, jonka tyyli on saanut vaikutteita 1980-luvun elektropop-elokuvien ääniraidoista. Hän nousi suuren yleisön tietoisuuteen etenkin sen jälkeen, kun hänen kappaleensa ”Nightcall” kuultiin elokuvassa Drive.

Perjantain esiintyjäkaartiin liittyy myös Drugs From Amsterdam -hitistään tuttu house-DJ Mau P, jolla on ollut iso vaikutus housemusiikkiin lyhyessä ajassa. Festarikansaa viihdyttää myös Nico de Andrea, ranskalainen tuottaja-DJ, joka on noussut suosioon omaleimaisella musiikkityylillään, jossa melankolinen pop-musiikki yhdistyy afrohousen ja teknomusiikin rytmeihin. Hän esiintyy täysi-ikäisille suunnatulla lavalla. Samalla lavalla nähdään perjantaina myös ranskalainen housetuottaja Tony Romera.

Lauantaina lavalle nousee Ranskasta kotoisin oleva Matt Sassari, jonka musiikki on tuttu etenkin tech house faneille. Hän soittaa täysi-ikäisille suunnatulla lavalla, kuten myös belgialainen melodista teknoa soittava Amber Broos.

Weekend Festivalin pääesiintyjinä nähdään neljä kertaa maailman parhaaksi DJ:ksi kruunattu hollantilainen Martin Garrix, ranskalainen DJ-legenda ja kolme kertaa maailman parhaan DJ:n tittelin kopannut David Guetta sekä maailman parhaan DJ:n äänestyksen kaksi kertaa voittanut hollantilais-DJ Hardwell. Perjantaina 21.4. julkaistaan vielä perjantain toinen pääesiintyjä, joka on samalla kävijäkyselyn toivotuin artisti.

20.4. julkaistut Weekend Festivalin artistit:

Perjantain 4.8. esiintyjät:
Hi-Lo
Isac Elliot
Jengi
Kavinsky
Mau P
Nico De Andrea
Orkidea
Sexmane
Tony Romera

Lauantain 5.8. esiintyjät:
Amber Broos
Matt Sassari

Aiemmin julkaistut artistit:

Perjantai 4.8.:
Martin Garrix
Bru-C
Ferreck Dawn
Korolova
Ckay
Steve Aoki
Da Tweekaz
D-Block & S-te-fan
Hot Since 82
Devinity
Luxonia Special feat. Lionis, Nicky B, Walter Alan
Luxonia Special feat. DeejaVu, Eric Altair, KLASS, KUOKKA
Thastor

Lauantai 5.8.:
David Guetta
Hardwell
Claptone
Headhunterz
Metrik
Sub Focus DJ Set
Tungevaag
Scooter
Uncle Waffles
Anastasija
Dj hapan korppu
Galrav (Fury Special Set)
Jekaterina
Martin K4rma
Milla Lehto
Orion
Orkidea
Supermodels From Paris
TMPR