Tule mukaan rakentamaan Weekend Festivalia kanssamme!

Iloa. Naurua. Ystävyyttä. Musiikkia. Tanssia. Elämyksiä. Weekend Festival ei ole vain musiikkifestivaali – se on jotakin paljon enemmän.

Weekendissä kokoontuvat yhteen seikkailijat: energiset, yhteisölliset, intohimoiset musiikin fanittajat ja elämyksistä nauttijat. Weekend Festivaliin ovat tervetulleita kaikki juuri sellaisina kuin ovat – yhdenvertaisina ja turvallisessa ympäristössä. Sen takaaminen on meille sydämen asia.

Talkootehtävissä valttia ovat huumorintaju, kyky heittäytyä erilaisiin tilanteisiin ja ripaus fyysistä sekä henkistä kestävyyttä. Talkoohaku on auki nyt ja on auki niin kauan kuin paikkoja on vapaana, eli kannattaa hakea pian mukaan!

Aikaisempaa kokemusta ei tarvitse olla, mutta mainitsethan siitä hakemuksessasi niin osaamme löytää juuri sinulle sopivan työtehtävän. Tärkeintä on, että asenteesi on kohdallaan ja olet valmis vastaanottamaan kesän parhaan elämyksen!

Talkoovuorot sijoittuvat festivaalin rakentamiseen sekä purkuun, että festivaalipäiville. Voit halutessasi tehdä niin monta talkoovuoroa, kuin haluat. 

Voit hakea talkoolaiseksi seitsemälle eri pisteelle, joita ovat rakennus, purku, backstage, leirintä, siivous, rannekkeenvaihto sekä asiakaspalvelu. Talkootehtäviin annetaan erillinen opastus.

Lue lisää ja hae mukaan alta!

Talkoohaku