Weekend Festivalin house- ja teknomusiikkiin keskittyvä CNNCT-lavan yhteistyökumppanina on Taco Bell. Taco Bell on yksi Weekend Festivalin pääyhteistyökumppaneista. CNNCT x Taco Bell lavalla esiintyy joukko tämän hetken kuumimpia house- ja teknomusiikin nimiä.

Espoon Tapiolassa kahtena viimeisenä vuonna menestyksellisesti järjestetty CNNCT Festival sai oman lavan Weekend Festivalissa vuonna 2023. Merikonteilla ympäröity intiimi CNNCT Stage on suunnattu erityisesti tekno- ja house-musiikin ystäville. CNNCT Stagella yhteisöllinen tunnelma, groovaavat bassolinjat sekä vahvat melodiat ottavat vallan ja vievät mukanaan tauotta jatkuvan underground klubimusiikin maailmaan.

Perjantaina CNNCT x Taco Bell lavalla nähdään joukko kansainvälisiä Tech House artisteja. Espanjalainen kovassa kysynnässä oleva Wade, kroatialainen Matroda, hollantilainen Rose Ringed, ibizalaista iloa ja hyviä fiiliksiä tarjoileva Miane sekä argentiinalainen Jay De Lys.

Lauantaina teknomusiikin kuuntelijoille on luvassa harvinaista herkkua, kun juuri molempina viikonloppuina Coachellassakin esiintyneet ukrainalainen Miss Monique ja irlantilainen Rebūke nousevat lavalle. Lauantaina esiintyy myös saksalainen visuaalisista ja elokuvamaisista esiintymisistään tunnettu Chris Avantgarde, ranskalainen yksi tämän hetken parhaiten myyvistä teknoartisteista Space 92, australialainen Juliet Fox, sekä kovassa nosteessa oleva hollantilainen Dion Visser. Kotimaisista artisteista lavalle nousee ensi vuonna 32-vuotista taiteilijauraansa juhlistava Orkidea, joka on ollut yksi Skandinavian suosituimmista DJ:istä jo 90-luvun alusta lähtien. Lavalla nähdään myös helsinkiläisen tuottaja- ja DJ:n Atron sekä Heikki L:n ja Marksonin b2b setti.