Weekend Festivalin paljon toivottu aikataulu on vihdoin täällä- nyt voit alkaa suunnittelemaan täydellistä festariviikonloppua! Katso millä lavalla suosikkisi esiintyvät ja varmista paikkasi eturivistä!

Tutustu aikatauluihin täällä

Päälavan polkaisee perjantaina 2. elokuuta käyntiin Darude, jonka setin jälkeen huikeat artistit jatkavat aina Tiëston räjähtävään lopetussettiin saakka! Future Stagella festarikansasta pitää huolen Boris Brejcha ja hänen levy-yhtiön, FCKNG Seriousin artistien käskevät minimal technon groovet. CNNCT x Taco Bell lavalla päivän starttaa drum and bass soundeillaan Kanine, ja ilta jatkuu tech house- ja technon maailmassa tauotta iltaan saakka! Klubimaisella Genelec Stagella meiningistä pitää huolen Suomen kovimmat DJ:t, Genelec Stagen äänentoistosta pitävät huolen Genelecin suorituskykyisimmät laitteet: 1236 SAM™️ -studiomonitorit sekä 7382A -subwooferit.

Lauantaina 3. elokuuta päälavan korkkaa Tungevaag ja energiasta pitävät huolen maailman kovimmat DJ:t aina Alesson festivaalin päätössettiin saakka! Future Stagella meininki jatkuu tauotta ja rankemmista soundeista tutut artistit pitävät tanssijalan vipattamassa koko päivän yöhön saakka! CNNCT x Taco Bell tekno- ja housemusiikin ystäville on luvassa harvinaista herkkua, kun maailmankuulut artistit kuten Rebūke, Chris Avantgarde ja Miss Monique käskyttävät festarikansaa biiteillään. Festivaalin sisätiloissa sijaitseva klubimaisella Genelec Stagella Suomen ykkörivin esiintyjät tykittävät myös tauotta underground klubimusiikin biisejä festarikansalle. Weekend Festival aikataulu on nähtävillä täällä.

Lipunmyynti on tällä hetkellä ennätyksellisen vilkasta

Nyt kannattaa viimeistään suunnata lippukaupoille! Koulujen päättymisen kunniaksi olemme laittaneet pystyyn ryhmälippukampanjan: kun ostat kaksi lippua, saat kolmannen kapan päälle. Ryhmäliput ovat myynnissä 6.6. klo 23:59 asti. Lue lisää ryhmälipuista ja luo ryhmä jo tänään täällä.

Lipputilanne:

  • Perjantain VIP liput ja kaikki DIAMOND liput ovat loppuunmyyty
  • Lauantain ja 2 päivän VIP- lippuja vähän jäljellä
  • Perjantain perusliput ovat käymässä vähiin
  • Lauantain ja 2 päivän peruslippuja ja kaikkia Plus -lippuja vielä saatavilla

Tervetuloa juhlimaan vuoden parasta viikonloppua Weekend Festivaliin elokuussa!