Weekend Festival palaa juurilleen Time Machine Edition -henkisesti Suomen suurimpana elektronisen tanssimusiikin festivaalina. Festivaali tuo laajan kattauksen kyseisen genren tähtiä ja nousevia nimiä elokuussa Espooseen. Perjantain toisena pääesiintyjänä nähdään kävijäkyselyn toivotuin artisti: Alan Walker. Weekend Festivalia juhlitaan 4.-5.8.2022 uudessa lokaatiossa, Vermon tapahtumapuistossa.

Weekend Festivalissa nähdään ensi kesänä suurta suosiota nauttivien kansainvälisten ja kotimaisten artistien keikkoja. Festivaalin monipuolisessa musiikkikattauksessa on luvassa festarikansalle todellista herkkua, kun kävijäkyselyn toivotuin artisti norjalainen Alan Walker esiintyy Weekend Festivalin päälavalla perjantaina. Weekend Festivalin lavoilla nähdään tulevana kesänä myös kattava nippu tämän hetken kuumimpia DJ-nimiä. Hänen lisäkseen pääesiintyjinä festivaalissa esiintyvät neljä kertaa maailman parhaaksi DJ:ksi kruunattu hollantilainen Martin Garrix, ranskalainen DJ-legenda ja kolme kertaa maailman parhaan DJ:n tittelin kopannut David Guetta sekä maailman parhaan DJ:n äänestyksen kaksi kertaa voittanut hollantilais-DJ Hardwell.

”Weekend Festival kuuntelee ja priorisoi festarikansan toiveita, mitä tulee artistikattauksen valintaan. Tänä vuonna toive elektronisesta musiikista oli selvä, joten sillä kärjellä mennään. 20 toivotuimman artistin joukosta meillä on ensi kesänä esiintymässä 8 artistia. Elektroninen- ja tanssimusiikki ovat tällä hetkellä isossa nosteessa Briteissä ja Keski-Euroopassa ja laaja kiinnostus on rantautunut myös Suomeen. Elokuun pimenevissä illoissa visuaalisesti näyttävät valo- ja laserefektit pääsevät oikeuksiinsa – onhan Weekend Festival ollut aina tunnettu näyttävyydestään.” kertoo Weekend Festivalin Markkinointipäällikkö Atro Anttila.

Weekend Festivalin päälavalle astuva huippu-DJ, Alan Walker, on tänä vuonna tehdyn kyselyn mukaan myös festarikävijöiden toivotuin pääesiintyjä. Norjalais-DJ on tehnyt satoja miljoonia striimejä keränneitä biisejä tähtiartistien kuten Ava Maxin ja Sabrina Carpenterin kanssa. Walkerin suurin hitti, Faded, on striimannut pelkästään Spotifyssa 1,7 miljardia kertaa. Walker on tanssittanut Weekend Festivalin kävijöitä kolme kertaa aiemmin Suomessa, viimeksi vuonna 2019. Lisäksi hän on esiintynyt Weekend Festival Balticissa kolmesti ja Weekend Festival Swedenissä kerran.

Artistikattaus täydentyi aiemmin tällä viikolla uusilla artistilla, jotka ovat: HI-LO, Isac Elliot, Jengi, Kavinsky, Mau P, Nico De Andrea, Tony Romera ja Sexmane. Lauantaina festivaalissa nähdään aiemmin julkaistujen artistien lisäksi Matt Sassari, Amber Broos ja Orkidea.

Artistien esiintymisajat julkaistaan myöhemmin, kun kaikki esiintyjät on julkaistu.

Aiemmin julkaistut artistit:
Perjantai 4.8.:
Martin Garrix
Bru-C
Ferreck Dawn
Korolova
Ckay
Steve Aoki
Da Tweekaz
D-Block & S-te-fan
Hot Since 82
Devinity
Luxonia Special feat. Lionis, Nicky B, Walter Alan
Luxonia Special feat. DeejaVu, Eric Altair, KLASS, KUOKKA
Thastor
Hi-Lo
Isac Elliot
Jengi
Kavinsky
Mau P
Nico De Andrea
Sexmane
Tony Romera

Lauantai 5.8.:
David Guetta
Hardwell
Claptone
Headhunterz
Metrik
Sub Focus DJ Set
Tungevaag
Scooter
Uncle Waffles
Anastasija
Dj hapan korppu
Galrav (Fury Special Set)
Jekaterina
Martin K4rma
Milla Lehto
Orion
Orkidea
Supermodels From Paris
TMPR
Amber Broos
Matt Sassari