Pohjois-Euroopan suurin elektronisen tanssimusiikin festivaali, Weekend Festival, on julkaissut perjantain pääesiintyjät. Festivaalin perjantain pääesiintyjinä nähdään Tiësto sekä Alan Walker. Festivaali tuo laajan kattauksen genren tähtiä ja nousevia nimiä elokuussa Espoon Vermon tapahtumapuistoon. Tapahtuma järjestetään ensi kertaa ikärajallisena. Lippujen myynti alkaa 11.12. klo 09.00.

Weekend Festivalissa nähdään ensi kesänä suurta suosiota nauttivien kansainvälisten ja kotimaisten elektronisen musiikin artistien esiintymisiä. Festivaalin musiikkikattauksessa on luvassa festarikansalle todellista herkkua, kun lavoilla nähdään tulevana kesänä kattava nippu tämän hetken kuumimpia DJ-nimiä. Hollantilainen ikoni Grammy-voittaja Tiësto sekä suomalaisten suosikki norjalainen Alan Walker esiintyvät Weekend Festivalin päälavalla perjantaina.

GRAMMY® Award-voittaja, kansainvälinen ikoni Tiësto on kerännyt yli 8 miljardia globaalia streamia eri alustoilla ja myynyt yli 36 miljoonaa levyä. DJ ja tuottaja on ainoa artisti, joka on koskaan samanaikaisesti pitänyt hallussaan titteleitä ”Kaikkien aikojen suurin DJ” (Mixmag), ”Numero 1 DJ” (Rolling Stone) ja ”EDM:n kummisetä” (Billboard). Hänen kappaaleensa “Business” oli ehdolla viime vuonna parhaan tanssikappaleen Grammy-palkintoon. “All of Me” voitti parhaan remixatun kappaleen Grammy-palkinnon vuonna 2015. Artistin tanssilattiamenestys ympäri maailmaa on kiistaton. Tiësto on esiintynyt Suomen Weekend Festivalissa aiemmin kerran vuonna 2016. Samana vuonna hän soitti myös Weekend Balticissa ja Weekend Ruotsissa.

Weekend Festivalin päälavalla viime vuoden tavoin esiintyvä norjalais-DJ, Alan Walker on tehnyt satoja miljoonia striimejä keränneitä biisejä niin kansainvälisten tähtiartistien kuin myös suomalaisten artistien kanssa. Aiemmin tänä vuonna Walker teki yhteistyössä Käärijän kanssa remixin euroviisihitti “Cha Cha Cha:sta”. Walkerin tunnetuin kappale, Faded, on striimannut pelkästään Spotifyssa 1,8 miljardia kertaa.

”Weekend Festivalin tuotanto jatkaa tutulla linjalla tarjoten Suomen mittakaavassa ennennäkemättömän suuria elämyksiä. Merkittävä tuotantopanostus heijastuu myös tapahtuman kiinnostavuuteen, sillä ennakkomyyntiin rekisteröityneitä asiakkaita on jo yli 15 000, mikä on moninkertainen määrä aiempien vuosien rekisteröityneihin verrattuna. Lippuja on saatavilla rajoitetusti, joten suosittelemme toimimaan nopeasti”, kertoo Weekend Festivalin markkinointijohtaja Atro Anttila.

Perjantaina lavalla nähdään kansainvälisistä artisteista myös energinen, espanjalainen Tech House -artisti Wade sekä ibizalaista iloa ja hyviä fiiliksiä tarjoileva Miane. Lauantaille on kiinnitetty pitkän linjan DJ ja tuottaja, belgialainen Coone, sekä hollantilainen nouseva teknotähti Dion Visser.

Lauantain toisena pääesiintyjänä nähdään Timmy Trumpet

Weekend Festival julkaisi viime viikolla ensimmäiset artistit. Lauantain toisena pääesiintyjänä nähdään maailmaa kiertävä Timmy Trumpet. Lisäksi mm. Boris Brejcha, Tungevaag sekä Darude esiintyvät festivaalissa. Ensimmäistä kertaa yksi lavoista on kokonaan kansainvälisen levy-yhtiön, FCKNG Serious -labelin, artistien kuratoima.

Artistien esiintymisajat julkaistaan myöhemmin, kun kaikki esiintyjät on julkaistu. Lauantain toinen pääesiintyjä julkaistaan myöhemmin.

4.12. mennessä kiinnitetyt artistit:

Perjantai 2.8.:
Alan Walker
Tiësto
Wade
Miane
Ann Clue
Boris Brejcha
Darude
Deniz Bul
Frieder & Jakob
Morits Hofbauer
Showtek
Sub Zero Project

Lauantai 3.8.:
Coone
Dion Visser
Brennan Heart
Da Tweekaz
Kanine
Timmy Trumpet
Tungevaag
Vibe Chemistry
Will Sparks