Hiphop-musiikin legendaarinen uranuurtaja Snoop Dogg saapuu konsertoimaan Helsingin Jäähallille 5.9.2022 osana ”I Wanna Thank Me” – maailmankiertuetta. 

Suomen konsertissa nähdään vierailevina tähtinä Warren G, D12, Versatile, Tha Dogg Pound & Obie Trice.

Lippujen myynti starttaa Ticketmasterissa perjantaina 26.11. klo 11.00 alkaen 69€.

Artisti julkaisi juuri myös uuden albuminsa Snoop Dogg Presents Algorithm. Albumilla kuullaan useita yhteistyökappaleita Def Jamin historian, nykyhetken ja tulevaisuuden suurilta nimiltä. 

Snoop Dogg on todellinen hiphop-legenda, sillä hän on ollut aktiivinen jo vuodesta 1992 alkaen. Hän on ollut yksi maailman menestyneimmistä rap-artisteista aina uransa alkuajoista alkaen ja tänä päivänä supertähti toimii A&R-positiossa Def Jam -levymerkillä.

Seitsemän Snoop Doggin albumia on myynyt platinaa jo pelkästään Yhdysvalloissa, ja maailmanlaajuisesti hiphop-legendan albumit ovat myyneet yli 35 miljoonaa kappaletta. Artistin uraauurtavasta asemasta kertoo myös se, että hänelle myönnettiin tähti Hollywood Walk Of Famelle vuonna 2018. Snoop Doggin konsertti on osa ensi vuonna järjestettävää Weekend Festivalin 10-vuotisjuhlavuotta.

Weekend Festival järjestetään tulevana kesänä heinäkuun alussa 1.-2.7.2022 uudessa paikassa, Suomen tämän hetken suurimmalla tapahtuma-alueella. Weekend Festivalin uusi alue ja ensimmäiset artistit julkaistaan joulukuussa 2021.