R3HAB liittyy Weekend Festivalin tähtikaartiin ja esiintyy lauantaina

Festivaalin artistikattaus tuo elektronisen tanssimusiikin eliitin elokuussa uuteen lokaatioon, Espoon Vermoon. Pääesiintyjinä festivaalissa nähdään Martin Garrix, Alan Walker, David Guetta sekä Hardwell.

Multiplatina-DJ ja tuottaja R3HAB tunnetaan tanssimusiikin uranuurtajana viimeisen viidentoista vuoden ajalta. Maailman suurimmilla festivaaleilla esiintynyt pioneeri on tehnyt remixejä, jotka tunnistetaan tanssilattioilla jokaisella mantereella: pelkästään “All Around The World (La La La)” on soinut Spotifyssa yli 500 miljoonaa kertaa ja kaiken kaikkiaan artistin biisejä on kuultu alustalla yli 8 miljardia kertaa. R3HAB kehittää ja haastaa tanssimusiikin rajoja tekemällä yhteistyötä eri genrejen edustajien kanssa. Hänen repertuaaristaan löytyy remixejä niin Rihannan, Draken kuin Taylor Swiftin tuotannosta.

Festivaali saa lisää kansainvälistä vahvistusta, kun perjantaina lavalle nousevat brittiläinen laulaja, DJ ja tuottaja Bklava, saksalaisduo BUNT. sekä “emotionaaliseksi myllerrykseksi” musiikkiaan kutsuva, Espanjasta ponnistava tuottaja ja DJ Gazzi. Bklava tunnetaan mukaansa tempaavasta “bopsista”, eli elektronisen musiikin popista. BUNT tarjoaa kävijöille mukaansa tempaavia tanssijameja, joissa kuuluu niin soulin, popin kuin latinalaisen musiikin vivahteet.

Lauantaina lavalla festarikansaa tanssittaa kolmen virolaisen lauluntekijä-tuottajan muodostama trio Cartoon, joka ottaa vaikutteensa klassisesta drum & bassista, stadion EDM:stä ja popista. Lauantaina kuullaan myös yhdysvaltalaisen tuottaja, lauluntekijä ja DJ Marisolin soundia, joka yhdistelee oivaltavasti elokuvamaista tunnelmaa elektronisen musiikin kanssa. Lauantaina kovassa nosteessa oleva brittiläinen amapiano ja afrobeat DJ Skyla Tylaa nousee myös lavalle.

Festivaali joutuu pahoitellen ilmoittamaan aiemmin kiinnitetyn Bru-C:n esiintymisen peruuntumisesta. Odottamattomien olosuhteiden pakottamana artisti joutuu perumaan perjantaille suunnitellun esiintymisensä Weekend Festivalissa. Bru-C:n korvaajana nähdään elektronisen tanssimusiikin DJ ja tuottaja Hedex. Hedex on saanut tunnustusta erityisesti panoksestaan drum & bass -piireissä. Hänen remixiään kappaleesta ”Move your Body” on toistettu Spotifyssa yli 9 miljoonaa kertaa.
Kotimaisista artisteista perjantaina lavalla nähdään Weekend Festivalin ja NRJ:n DJ kilpailun voittanut LVK sekä uusina julkaisuina Ian, Crito ja Yes Yes sekä lauantaina Gas Gas ja Joseysradios.

Festivaalin lippujen hinnat nousevat maanantaina 17. heinäkuuta

Osa lipputyypeistä on jo myyty loppuun, joten nyt kannattaa viimeistään suunnata lippuostoksille ja varmistaa paikka vuoden parhaalle viikonlopulle. Luvassa on ikimuistoinen viikonloppu täynnä musiikkia, ilotulituksia, lasereita ja huikeita esiintyjiä!