NRJ ja Weekend Festival järjestävät yhdessä kilpailun, jonka tarkoituksena on löytää tulevaisuuden DJ-lupauksia. Kilpailun voittaja pääsee esiintymään Weekend Festivaliin.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki itsensä DJ:ksi tunnistavat vähintään 15 vuotta täyttäneet artistit.

Kilpailuun on aikaa osallistua sunnuntaihin 21.5. saakka. Kilpailuun voittaja julkaistaan NRJ:n kesäkauden avajaisissa 26.5.2023. Voittaja pääsee esiintymään Weekend Festivalin Flux Lab -lavalle perjantaina 4.8. sekä soittamaan DJ-setin NRJ:n Extravadance-ohjelmassa.

Kilpailuun osallistuminen tapahtuu NRJ:n sivuilla.

Weekend Festivalin festivaalialueen neljä eri esiintymislavaa tarjoavat monipuolisesti musiikkielämyksiä DJ kilpailun voittaja pääsee esiintymään Weekend Festivalin uudella Flux Lab-lavalla. Flux Lab on on kehitetty tulevaisuuden lupauksia, sekä jo asemansa vakiinnuttaneita artisteja silmällä pitäen. Se on kohtaamispaikka, oma keitaansa, johon festarivieraat saattavat törmätä festivaalialueella ja jonka inspiraation taustalla on uusien ideoiden ja kokemusten syntyminen. Flux Labissa ihmiset voivat kokoontua yhteen liikkeen ja äänen synergiassa.

“Meille on aina tärkeää tukea suomalaista musiikkikulttuuria. Haluamme joka vuosi tarjota mahdollisuuksia ja ponnahduslaudan myös nouseville kotimaisille artisteille. Yhteistyössä NRJ:n kanssa toteutettu DJ kilpailu antaa mahdollisuuden artisteille päästä esiintymään maailman parhaiden esiintyjien joukossa Weekend Festivalissa”, kertoo Weekend Festivalin Markkinointipäällikkö Atro Anttila.

Weekend Festivalissa nähdään ensi kesänä suurta suosiota nauttivien kansainvälisten ja kotimaisten artistien keikkoja. Festivaalin monipuolisessa musiikkikattauksessa on luvassa festarikansalle todellista herkkua, kun kävijäkyselyn toivotuin artisti norjalainen Alan Walker esiintyy Weekend Festivalin päälavalla perjantaina. Hänen lisäkseen pääesiintyjinä festivaalissa esiintyvät neljä kertaa maailman parhaaksi DJ:ksi kruunattu hollantilainen Martin Garrix, ranskalainen DJ-legenda ja kolme kertaa maailman parhaan DJ:n tittelin kopannut David Guetta sekä maailman parhaan DJ:n äänestyksen kaksi kertaa voittanut hollantilais-DJ Hardwell.

OSALLISTU KILPAILUUN