19-vuotias Memphisistä ponnistava NLE Choppa on tämän hetken kuumimpia nousevia nimiä ja saapuu nyt Weekend Festivaliin sunnuntaina 3.7. 16-vuotiaana suosioon singahtanut rap-artisti on tehtaillut muun muassa platanasinglen ”Shotta Flow” ja hänen debyyttialbuminsa ”Top Shotta” jyräsi myös Top 10 -listalle.

Karummista Memphisin oloista ponnistanut tähti yhdistelee sanoituksissaan katu-hiphoppia, mutta myös syvempiä ja uusia perspektiivejä tarjoavia tekstejä. Nle Choppa on kerännyt yli 5 miljardia maailmanlaajuista suoratoistoa, paikan vuoden 2020 XXL Freshman -listalla ja ehdokkuuden vuoden 2020 BET Hip-Hop Awards -palkinnon parhaaksi uudeksi artistiksi.

Perjantaina 1.7. festivaalin lavalla nähdään tuottaja-DJ Astrix. Israelista kotoisin oleva Astrix tunnetaan psytrance-hiteistä ”Deep Jungle Walk”, ”Adhana” ja ”Pranava”. Yli 15 vuotta kestäneellä uralla Astrix on soittanyt yli 1000 konserttia ympäri maailmaa. Hän jatkaa musiikillisen sanomansa tuomista ja hypnoottista räjähdyssarjaansa kesällä Hämeenlinnassa.

Bristolista kotoisin oleva Eli Brown tuo Weekend Festivaliin sunnuntaina 3.7. ainutlaatuisen näkemyksensä elektronisen musiikin maailmasta. Eli Brown on kylvänyt energiaa klubimaailmaan vuodesta 2016 lähtien muun muassa hitillään ”Believe”, Calvin Harrisin aliaksen, Love Regeneratorin kanssa tuotetulla ”Moving” ja Solardon kanssa tehdyillä ”XTC” -raidoilla.

Kymmenvuotisjuhlaa viettävän Weekend Festivalin artistikattaus yhdistelee juhlavuonna monipuolisesti kansainvälisiä ja kotimaisia kärkinimiä eri genreistä.

Festivaalin lavoilla nähdään pääesiintyjien Post Malonen, David Guettan, DJ Snaken ja Stormzyn lisäksi muun muassa Tove Lo, AJ Tracey, Lil Tjay, Meduza, Tchami, Rezz, Flo Milli, Tion Wayne, Sam Tompkins, Peach Tree Rascals, Elley Duhé, Boy Pablo, Jay1, Pi’erre Bourne ja Zhu.

Weekend Festivaliin on kiinnitetty myös kotimaisia kärkiartisteja, kuten esimerkiksi JVG, Blind Channel, Gasellit, Gettomasa, SANNI ja Pyhimys.

Artistikattaus tulee pitämään yli 80 artistin voimin sisällään niin tanssi-, rap- ja popmusiikin kärkinimiä.

Kaikki lipputyypit ovat saatavilla Ticketmasterista, Lippu.fistä ja Tiketistä.

Osta liput