Weekend Festival saa lisää kansainvälistä vahvistusta, kun hollantilaiset Nicky Romero ja R3HAB liittyvät Weekend festivalin tähtikaartiin. Festivaalin artistikattaus tuo elektronisen tanssimusiikin eliitin elokuussa Espooseen Vermon tapahtumapuistoon. Pääesiintyjinä 2.-3.8.24 järjestettävässä festivaalissa nähdään lisäksi Tiësto, Alan Walker, Timmy Trumpet sekä Alesso.

Perjantaina päälavalle nousee Nicky Romero, joka on edennyt nuoresta musiikillisesta ihmelapsesta yhdeksi tämän hetken vaikutusvaltaisimmista artisteista. Alankomaista kotoisin oleva artisti on niin DJ, tuottaja kuin vaikuttajakin, ja hänen levy-yhtiönsä Protocol Recordings toimii modernin elektronisen tanssimusiikin eturintamassa. Ikoniset hitit ”Toulouse” ja ”I Could Be The One” ovat tunnettuja ympäri maailman, joista jälkimmäinen on soinut pelkästään Spotifyssa lähes puoli miljardia kertaa. Vuonna 2020 artisti lanseerasi alter egonsa ”Monoculen”. Nickyn meriitit ovat vaikuttavia: pitkä levytyslista alkuperäisteoksista, remixeistä, editoinneista ja yhteistuotannoista ovat osoittaneet kerta toisensa jälkeen hänen kykynsä sopeutua elektronisen musiikin jatkuvasti muuttuvaan maisemaan. Nicky Romero on yksi Weekend Festivalin kaikkien aikojen toivotuimmista artisteista, ja hän saapuu vihdoin ensimmäistä kertaa Weekend Festivaliin.

Toinen hollantilainen vahvistus tähtikaartiin on multiplatina-DJ ja tuottaja R3HAB, joka tunnetaan tanssimusiikin uranuurtajana. Yli 15 vuoden ajan tämä alan pioneeri ja maailman suurimmilla festivaaleilla esiintynyt artisti on työskennellyt tunnetuimpien artistien kanssa ja tehnyt remixejä niin Rihannan, Taylor Swiftin kuin Draken kappaleista. “All Around The World (La La La)” tunnistetaan ympäri maailman ja on soinut Spotifyssa yli 640 miljoonaa kertaa. Kaiken kaikkiaan artistin tuotannolla on yli 11 miljardia soittokertaa ja hänellä on yli 80 timantti-, platina- ja kultasertifikaattia. R3HAB esiintyy päälavalla lauantaina.

Uusia kiinnityksiä myös Future stagelle

Future stagella nähdään niin ikään hollantilaista osaamista Atmozfearsin tarjoilemana. Hänen musiikkinsa luonne juontaa juurensa Hardstylen äänimaailmaan, jota hän vie eteenpäin voimakkaasti ja monipuolisesti ympäri maailmaa. Artisti tunnetaan musiikkityylien rajojen rikkomisesta ja uusien innostavien polkujen löytämisestä. Vuosien varrella Atmozfears on kasvanut nousevasta tulokkaasta vakiintuneeksi osaksi Hardstyle-skeneä.

Future stagella päästään nauttimaan myös suomalaisen tanssimusiikin pitkän linjan sykkeestä, kun HeavyWeight esiintyy lavalla lauantaina. Vuonna 2009 perustettu dynaaminen kokoonpano on saavuttanut huomionarvoista menestystä ja tanssittanut porukkaa ympäri klubeja ja festareita pitkin pohjoista pallonpuoliskoa. Heidän musiikkinsa on löytänyt kotinsa arvostetuista levy-yhtiöistä, kuten Universal Musicista, MixMash Recordsista ja Vicious Recordsista. Heavyweightin esiintymiset ovat nostattaneet fiilistä niin kotimaisilla kuin kansainvälisillä lavoilla ja heidät on nähty samoilla festareilla niin Aviciin, Martin Garrixin, David Guettan, Jennifer Lopezin kuin The Prodigyn kanssa. Studioissa HeavyWeight on luonut unohtumattomia hittejä. Kappaleet kuten “The Anthem”, “Fireworks”, ja “Viral Heroes” ovat hallinneet suoratoistopalveluiden listoja.

Future stagelle nousee lauantaina myös lisää suomalaista vahvistusta. TMPR on pitkän uran tehnyt tuottaja ja DJ, jonka viimeisin Orkidean kanssa julkaistu ”I Can Feel It” -single pyörii globaaleilla tanssimusiikkilistoilla ja on kerännyt supporttia artisteilta kuten Miss Monique, Vintage Culture, Nora En Pure ja Solarstone. TMPR:n soundi koostuu energisistä teknon eri alalajeista: hän sekoittaa mukaan sopivasti melodisia ja progressiivisia elementtejä. TMPR on tuttu näky Suomessa suurten festivaalien lavoilla. Omien julkaisujen lisäksi TMPR tunnetaan myös Hypnosis- ja FADE- klubien perustajana.

Kaninen esiintymispäivä siirtyy lauantailta perjantaille aikataulusyistä. Weekend Festivalin tarkempi aikataulu julkaistaan myöhemmin.

Lippujen hinnat nousevat 6.5. klo 23.59. Hanki lippusi nyt edullisempaan hintaan vuoden parhaisiin bileisiin!