Hämeenlinnan Kantolanpuistossa 1.-3.7.2022 juhlittavan festivaalin pääesiintyjäksi on kiinnitetty elektronisen tanssimusiikin eliittiin kuuluva DJ Snake.

Aiemmin julkaistut pääesiintyjät ovat tämän hetken maailman suosituimpiin artisteihin lukeutuva Post Malone sekä kaksi kertaa vuoden DJ:ksi valittu David Guetta.

Suurta kansainvälistä suosiota nauttivan tähden, DJ Snaken, meriitit ovat kiistattomia: 35-vuotiaan ranskalaisen DJ-tuottajan musiikkia on striimattu 32 miljardia kertaa ympäri maailman.

Viimeisimpiin hitteihin lukeutuva, Justin Bieberin kanssa yhteistyössä tehty, ”Let Me Love You” on rikkonut useita timantti- ja multiplatinarajoja. DJ Snake on takonut kansainvälisen suosion saavuttaneita kappaleita myös muun muassa Major Lazerin ja MØn sekä Selena Gomezin, Cardi B:n ja Ozunan kanssa.

Festivaali saa myös laajempaa kansainvälistä vahvistusta, kun muun muassa AJ Tracey, Lil Tjay, Meduza, Flo Milli, Tion Wayne, Sam Tompkins sekä Peach Tree Rascals esiintyvät kaikki Suomessa ensi kertaa. Ulkomaisista artisteista lavalle nousevat myös Tove Lo, Gorgon City sekä Rezz. Suomalaisista artisteista lavan haltuun ottavat esimerkiksi Blind Channel, Gasellit, JVG, Sanni ja Pyhimys.

Weekend Festivalissa soittaa heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna yli 80 artistia, ja festareilla nähdään monipuolinen kattaus niin kansainvälisiä huippuja eri musiikkigenreistä, kotimaisia kärkinimiä kuin myös nousevia artisteja.

Lisää artistijulkaisuja on luvassa vielä kevään aikana.

Päiväkohtaiset esiintyjät julkaistaan ma 11.4. ja samalla alkaa kaikkien lipputyyppien ennakkomyynti Weekend Festivalin uutiskirjeen tilaajille.

Virallinen lipunmyynti alkaa ti 19.4. klo 9.00.