Perjantain uusia kiinnityksiä ovat Steve Aoki, Da Tweekaz, D-Block & S-te-fan ja Ckay. Lauantaina lavalle nousevat Tungevaag, Scooter ja Uncle Waffles. Aiemmin festivaali on tiedottanut mm. Martin Garrixin, David Guettan ja Hardwellin esiintymisistä. Weekend Festivalia juhlitaan Espoon Vermon tapahtumapuistossa 4.-5.8.2023.

Yhdysvaltalainen tuottaja ja DJ Steven Hiroyuki ”Steve” Aoki nähdään perjantaina Weekend Festivalin päälavalla. Lukuisista hiteistään, kuten ”Pursuit of Happiness”, ”No Beef”ja ”Boneless”, tunnettu Aoki on uransa aikana kahminut Grammy-ehdokkuuksia, ja tehnyt yhteistyötä suurien nimien kuten Lil Uzi Vertin, Maluman, BTS:n ja Linkin Parkin kanssa. Myös muotisuunnittelijana, yrittäjänä ja NFT-visionäärinä tunnettu Aoki ei koskaan jätä yleisöään kylmäksi, hän tarjoaa kuuntelijoille keikoillaan yllättäviä elämyksiä, jotka puhututtavat vielä vuosienkin jälkeen. Maailman suosituimpiin DJ:hin lukeutuva Aoki on ollut toivottu nimi esiintyjälistalla: hän on esiintynyt viimeksi Suomessa vuonna 2016, silloinkin Weekend Festivalilla. Tällöin festarikansa pääsi nauttimaan jättistaran tavaramerkistä, eli yleisön kakuttamisesta.

Elektronisen musiikin kärkinimiä artistikaartissa nähdään myös norjalaisen tuottaja ja DJ Martin Tungevaagin turvin. Useita radiohittejä Suomen top 10:ssä ja yli 1.5 miljardia Spotify striimiä sekä 3 Grammy-ehdokkuutta ansainnut Tungevaag esiintyy Weekend Festivalissa lauantaina. Hänet tunnetaan mm. kappaleista ”Samsara”, ”Bad Boy” ja ”All For Love”. Weekend Festivaliin hartaasti toivottu artisti on tehnyt yhteistyötä suurten elektronisen musiikin tähtien, kuten Alan Walkerin, Brennan Heartin ja Da Tweekazin hardstyle duon kanssa, joka nähdään myös festareilla perjantaina.

Saksalainen teknobändi Scooter on vuosittain yksi Weekend Festivalin toivotuimmista esiintyjistä. Kokoonpano on myynyt maailmanlaajuisesti yli 30 miljoonaa kappaletta, ja on tunnettu tanssittavista hiteistään kuten ”The Logical Song”, ”How Much Is The Fish?” sekä ”Nessaja”. Kokenut trio päräyttää vuosien kokemuksella näyttävän värikkään reivisetin, joka kuuluu ja näkyy elokuun pimeydessä lauantaina.

Myös hollantilainen, maailman parhaaksi hard dance duoksi kruunattu D-Block & S-te-Fan, liittyy artistikaartiin. Kaksikon melodisiin ja tanssittaviin hitteihin lukeutuvat mm. ”Angels & Demons”, ”Feel it!” ja ”Harder State Of Mind”. Duo nähdään lavalla festareiden avauspäivänä perjantaina. Samana päivänä myös energisistä seteistään tunnettu Da Tweekaz, oikeilta nimiltään Kenth Kvien and Marcus Nordlin nousevat lavalle. Da Tweekazin tunnetuimpia hittejä ovat ”How Far I’ll Go”, ”Jägermeister” sekä ”Toss a Coin To Your Witcher”, joka on “Witcher” fantasia-tv-sarjasta tunnetun biisin remix-versio.

”Olemme luomassa Vermoon todellista elektronisen tanssimusiikin ilotulista tulevalle kesälle. Nyt jo julkaistujen artistien lisäksi joukkoon on vielä liittymässä erityisesti kävijöiden toivomia esiintyjiä ja meillä on vielä yllätyksiä artistijulkaisujen tiimoilta luvassa, ” vihjaa Weekend Festivalin markkinointipäällikkö Atro Anttila.

Päivisin festarifiilistä nostattavat afrobeatsin huippunimet:

Afrobeatsin suosio laajenee ympäri maailmaa, ja se on Yhdysvalloissa pop-kulttuurin nopeimmin kasvava genre. Afrobeats on musiikkityyli, jonka juuret ovat peräisin Länsi-Afrikasta. Siinä yhdistyvät afrikkalainen kansanmusiikki ja länsimaalaiset funkin ja jazzin vivahteet.

“Vaikka palaamme tänä vuonna vahvasti elektronisen musiikin juurillemme Time Machine Edition -hengen mukaan, kuuluu Weekend Festivaliin myös vahvasti ilo ja kesäinen hyvä fiilis. Niitä nostattavat tänä vuonna myös afrobeats-artistit, jotka esiintyvät päiväsaikaan,” Anttila jatkaa.

Nigerian tähtiartisti Ckay saapuu Weekend Festivaliin perjantaina. Tiktokissa levinnyt jättihitti ”Love Nwantiti (ah ah ah)” nosti Ckayn koko maailman tietoisuuteen. Striimejä kappaleelle kertyi yli miljardi ja se ylitti Suomessa platinarajan.

Uncle Waffles, oikealta nimeltään Lungelihle Zwane, ​​on afrobeats-artisti, joka on lyhyessä ajassa noussut yhdeksi Etelä-Afrikan suosituimmaksi DJ:ksi. Hän on myös internet-sensaatio, joka tunnetaan yleisöä villitsevistä amapiano-seteistään.

Weekend Festivalin liput myynnissä nyt. Lisää artistijulkaisuja tulossa vielä kevättalvella 2023. Esiintyjien soittoajat julkaistaan myöhemmin.