FESTIVAALIOPAS

Weekend – 5.-7.8.2021, Helsinki

Weekend juhlii 10 -vuotisjuhlaansa 5.-7. elokuuta Helsingissä, Käpylän liikuntapuistossa. Yhdeksi Suomen suurimmaksi festivaaliksi vakiintunut Weekend asettuu uuteen kauniiseen kotiin, joka on vain kivenheiton päässä Helsingin ytimestä.

TURVALLISUUS

Kaikki festivaalin asiakkaat kulkevat turvatarkastuksen läpi aina astuessaan sisään festivaalialueen porteista. Kaikki laukut tarkistetaan ennen festivaalialueelle pääsyä. Laukut ja reput kannattaa jättää kotiin tai hotellille turvatarkastuksen nopeuttamiseksi ja ne kannattaa jättää festivaalialueen narikkaan tai säilytyslokeroon festivaalin aikana.

Asiakkaiden turvallisuudesta huolehtivat sadat järjestyksenvalvojat niin festivaalialueen sisäpuolella kuin myös niiden ulkoalueilla. Lisäksi paikalla päivystävät poliisi- ja pelastusviranomaiset sekä SPR:n ensiapu- ja tukipalvelut.

Mikäli tarvitset neuvoa voit esittää kysymyksiä festivaalialueen järjestyksenvalvojille ja Weekendin henkilökunnalle.

Avun tarpeessa lähesty ketä tahansa festivaalin ensiaputyöntekijää ja tai turvahenkilökuntaa.

Festivaalin ensiapupiste löytyy festivaalin kartasta, joka julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Korona tulee varmasti vaikuttamaan festivaalin järjestelyihin. Seuraamme kansainvälisesti että kotimaassa tapahtuvaa kehitystyötä tapahtumaturvallisuudesta ja teemme yhteistyötä turvallisuusalan ammattilaisten kanssa. Koronapandemian tilanne muuttuu koko ajan, joten tiedotamme lähempänä festivaalia kuinka eri turvallisuusjärjestelyt tullaan toteuttamaan festivaalin aikana. Voit lukea lisää kysymyksiä ja vastauksia koronaan liittyen alta usein kysytyistä kysymyksistä. 

Kaikkein tärkein neuvo – pitäkää huolta kavereistanne ja olkaa ystävällisiä muille festivaaliasiakkaille. Rauhaa ja rakkautta.

Sign up for newsletter

Stay in on our secrets. Sign up right here, and you'll stay in the know.