Saapuminen weekendiin

Festivaalin sijainti

Weekend 2021 järjestetään Helsingissä, Käpylän liikuntapuistossa.

Mäkelänkatu 72, 00610 Helsinki

Weekend saa kesällä 2021 uuden kodin keskeisellä paikalla ja hyvien kulkuyhteyksien päässä olevasta Käpylän liikuntapuistosta. Käpylän liikuntapuisto ja viereisen Messukeskuksen puistonpuoleiset ulkoalueet tarjoavat urbaanin ja luonnonläheisen kombinaation tälle kymmeniä tuhansia kävijöitä keräävälle tapahtumalle, jonne yleisön on nyt entistäkin helpompi saapua.

Julkiset liikennevälineet

Suosittelemme saapumaan festivaalialueelle junalla, raitiovaunulla tai bussilla. Festivaalialue sijaitsee HSL:n A-vyöhykkeellä. Huomaathan, että HSL:n matkalippua ei voi ostaa pelkälle A-vyöhykkeelle vaan tarvitset joko AB-; ABC- tai ABCD-lipun saapuessasi festivaalille joukkoliikenteellä. Lue lisää vyöhykkeistä.

Julkisen liikenteen lähimmät pysäkit ja asemat ovat:

Juna – Pasilan asema
Bussi – Pasilan asema
Raitiovaunu – Uintikeskus (Raitiovaunu 1) sekä Kellosilta (Raitiovaunut 7 & 9).

Julkisen liikenteen aikataulut tarkentuvat lähempänä festivaalia. Tarkempaa tietoa julkisista kulkuneuvoista ja reitit lähtöpisteestä Käpylän liikuntapuistoon löydät HSL:n Reittioppaasta.

Hotellisuosituksemme

Weekendin asiakkaana olet oikeutettu 15% kävijäedulla päivän joustavasta hinnasta koodilla AllThingsLive Helsingin sekä lentokentän Clarion hotelleista. Alennus on voimassa festivaalipäivinä, festivaalia edeltävänä sekä festivaalin jälkeisenä päivänä.

Varaukset:

reservations.cl.helsinki(at)choice.fi TAI +358 10 850 3820 koodilla: AllThingsLive

Nordic Choice Hotels

Airbnb

Koska festivaali sijaitsee lähellä Helsingin keskustaa tarjolla on paljon Airbnb majoituksia. Voit tarkistaa Airbnb huoneistojen saatavuuden osoitteesta www.airbnb.fi.

Telttailu

Festivaalialueella ei ole telttailumahdollisuutta. Vuosaaren Meri-Rastilasta löytyy pieni telttailualue.  Metrolla pääsee Vuosaaresta Helsingin keskustaan n. 30 minuutissa. Lisätietoa löytyy täältä.