Liput


Ryhmäliput

Ryhmäliput

Myynnissä on myös ryhmälippuja, osta kolme, saat neljä. Sinun tarvitsee ostaa kolme lippua, jonka jälkeen neljäs ilmainen lippu lähetetään sähköpostitse ryhmän perustaneelle henkilölle. Osta ryhmäliput alla olevien painikkeiden kautta.

2 päivän ryhmäliput

Perjantai ryhmäliput

Lauantai ryhmäliput

Ryhmäliput
Liput osamaksulla
Liput

Lippujen ostaminen osamaksulla

LiveIt on yksi lippukumppaneistamme ja tarjoaa maksuvaihtoehdoksi osamaksun. Hanki Weekend 2020 -lippusi jo tänään 10% maksua vastaan ja maksa loput kolmessa osassa. Osta liput ja katso lisää tietoa alta olevasta painikkeesta.

Ensimmäinen maksu – Maksetaan varauksen yhteydessä – 10% lipun hinnasta + palvelumaksu

Toinen maksu- 1. kesäkuuta

Kolmas maksu – 1. kesäkuuta

Viimeinen maksu – 1. elokuuta

Osta liput

Liput osamaksulla
Liput

Mitä tapahtuu

Päivitys koronavirustilanteesta: Weekend 2020 järjestelyt jatkuvat normaalisti

Kesä on tulossa ja niin myös Weekend 2020 festarit. Emme ole perumassa festivaalia nykyisen ohjeistuksen valossa. Suomen hallitus suosittaa, että kaikki yli 500 hengen yleisötilaisuudet perutaan toukokuun loppuun saakka Covid-19:n eli koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Kyseinen ohjeistus ei ulotu Weekendiin asti ja festivaalin järjestelyt jatkuvat siis normaalisti.

Meille kaikkein tärkeintä on tapahtumiimme osallistuvien asiakkaiden, artistien ja työntekijöiden terveys ja turvallisuus. Mikäli Weekend 2020 festivaali peruutetaan, lippurahat palautetaan asiakkaille lukuun ottamatta lipputoimiston palvelumaksua.

Yksikään artisti ei ole ilmoittanut peruuttavansa esiintymistään Weekendissä, ja jos koronavirus aiheuttaa muutoksia festivaalimme järjestelyissä, uutisoimme asiasta välittömästi nettisivujemme uutisosiossa sekä sosiaalisen median kanavissamme.

Uutiskirje
Liput

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja pysy ajan tasalla tuoreista uutisista, artistijulkaisuista sekä paljon muusta.

Tilaa

Uutiskirje
Liput
Festivaaliopas
Liput

Festivaaliopas

Kaikki tarvittava tieto, yhdessä paikassa.

Lue lisää

Festivaaliopas
Liput
Toivelista

Toivelista

Toivo lempiartistiasi!

TOIVO

 

Toivelista

Yhteistyökumppanit