Liput


Ryhmäliput

Ryhmäliput

Myynnissä on myös ryhmälippuja, osta kolme, saat neljä. Sinun tarvitsee ostaa kolme lippua, jonka jälkeen neljäs ilmainen lippu lähetetään sähköpostitse ryhmän perustaneelle henkilölle. Osta ryhmäliput alla olevien painikkeiden kautta.

2 päivän ryhmäliput

Perjantai ryhmäliput

Lauantai ryhmäliput

Ryhmäliput
Liput osamaksulla
Liput

Lippujen ostaminen osamaksulla

LiveIt on yksi lippukumppaneistamme ja tarjoaa maksuvaihtoehdoksi osamaksun. Hanki Weekend 2021 -lippusi jo tänään 10% maksua vastaan ja maksa loput kolmessa osassa. Katso lisää tietoa alla olevasta painikkeesta.

Osta liput

Liput osamaksulla
Liput

Mitä tapahtuu

Weekend peruuntuu – Ensi vuonna luvassa 10-vuotisjuhla Käpylän liikuntapuistossa Helsingissä

Helsinkiin, Käpylän liikuntapuistoon 7.-8. elokuuta järjestettäväksi suunniteltu Weekend peruuntuu. Festivaali järjestetään samassa paikassa seuraavan kerran 6.-7. elokuuta 2021.

Vuodelle 2020 ostetut liput käyvät sellaisenaan ensi vuoden Weekendiin.

Voit korottaa lipputyyppisi nyt useammalle päivälle, Priority tai VIP-lipuksi ilman päivitysmaksua 1.9.2020 saakka. Lue lisää täältä.

Voit hakea lippurahojasi takaisin viimeistään 1.9.2020 lippukaupasta, josta ostit lippusi. Lippukauppa on yhteydessä lipun ostaneisiin. Saat lippurahasi takaisin lukuun ottamatta lippukauppojen palvelumaksua.

Olemme seuranneet koronatilannetta tarkasti koko kevään ajan ja toivoneet, että olosuhteet paranisivat. Raskain sydämin joudumme nyt kuitenkin ilmoittamaan, että tämän vuoden Weekend täytyy perua. Weekendin kokoista festivaalia ei voida järjestää nykyisessä tilanteessa, sillä emme halua asettaa asiakkaita, artisteja ja työntekijöitämme riskin alle.

Ensi vuosi tulee olemaan monella tapaa erityinen, kun yhdeksi Suomen suurimmista festivaaleista vakiintunut Weekend juhlii 10-vuotisjuhlaansa. Samalla Weekend saa uuden kodin keskeisellä paikalla ja hyvien kulkuyhteyksien päässä olevasta Käpylän liikuntapuistosta ja viereisen Messukeskuksen puistonpuoleisista ulkoalueista. Ne tarjoavat urbaanin ja luonnonläheisen kombinaation tälle kymmeniä tuhansia kävijöitä keräävälle tapahtumalle, jonne yleisön on nyt entistäkin helpompi saapua.

Weekendin 10. juhlavuosi tuo mukanaan paljon erityistä ja ainutlaatuista. Tiedämme, että asiakkaiden odotukset ovat korkealla ja odotamme innolla, että pääsemme näyttämään, mitä olemme valmistelleet. Olemme työskennelleet ahkerasti ja ponnistelleet paljon, jotta ensi vuonna voidaan juhlia vuoden tauon jälkeen senkin edestä.

Neuvottelut tulevan Weekendin artisteista ovat jo käynnissä, ja asiasta tiedotetaan tarkemmin loppuvuoden aikana.

Pääsylippuihin liittyvät ohjeet löytyvät info-sivuiltamme.

Lue lisää

Uutiskirje
Liput

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja pysy ajan tasalla tuoreista uutisista, artistijulkaisuista sekä paljon muusta.

Tilaa

Uutiskirje
Liput
Festivaaliopas
Liput

Festivaaliopas

Kaikki tarvittava tieto, yhdessä paikassa.

Lue lisää

Festivaaliopas
Liput
Toivelista

Toivelista

Toivo lempiartistiasi Weekend 2021 tapahtumaan!

TOIVO

 

Toivelista

Yhteistyökumppanit