FESTIVAALIOPAS

Weekend – 5.-7.8.2021, Helsinki

Weekend juhlii 10 -vuotisjuhlaansa 5.-7. elokuuta Helsingissä, Käpylän liikuntapuistossa. Yhdeksi Suomen suurimmaksi festivaaliksi vakiintunut Weekend asettuu uuteen kauniiseen kotiin, joka on vain kivenheiton päässä Helsingin ytimestä.

MITÄ LIPPUTYYPPEJÄ ON MYYNNISSÄ?

Weekendiin on myynnissä yhden sekä kahden päivän festivaalilippuja. Torstain 5.8. avauskonsertin liput myydään erikseen. 

Perjantaille ja lauantaille on myynnissä myös VIP – ja Priority -lippuja. 

Kaikki festivaaliliput vaihdetaan rannekkeisiin ja kaikilla lipputyypeillä on mahdollisuus liikkua vapaasti ulos ja sisään festivaalialueelta sen aukioloaikana.

Liput lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Muistathan tarkistaa roskapostikansion, jos lippua ei näy parin tunnin sisällä ostotapahtumasta.

VIP 

VIP -asiakkaana pääset sisään käyttämällä omaa VIP -sisääntulokaistaa. VIP -alueelta näet sekä festivaalin päälavan että festivaalikentän kokonaisuutena parhaalla mahdollisella tavalla. VIP tarjoaa useita eksklusiivisia palveluita, joihin kuuluvat mm. oma vaatesäilytys, omat WC -tilat ja baarit henkilökuntineen. VIP -alueen ikäraja on 18 -vuotta. VIP -pöydät tulevat myyntiin myöhemmin.

PRIORITY

• Oma sisääntulokaista vain Priority -asiakkaille
• Oma baarialue
• Priority -alue (K-18), josta hyvä näkyvyys festivaalialueelle
• Mahdollisuus liikkua vapaasti ulos ja sisään festivaalialueelta sen aukioloaikana

NOUSEVATKO LIPPUJEN HINNAT?

Kyllä. Lippuja on myynnissä rajoitettu määrä ja lippuhinnat nousevat lähempänä tapahtumaa. Suosittelemme ostamaan liput heti kun ne ovat saatavilla, sillä festivaali on myyty loppuun aikaisempina vuosina.

MONTA LIPPUA VOIN OSTAA?

Weekend -festivaali on myyty loppuun ennakkoon edellisinä vuosina, haluamme välttää lippujen jälleenmyyntiä ja olemme asettaneet ostorajoituksen 6 lippua / asiakas.

Mikäli haluat b2b asiakasrekisteriimme ja yrityksenne haluaa ostaa useampia lippuja, otathan meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteella info (at) wknd.fi

VOINKO OSTAA LIPUT OSAMAKSULLA?

LiveIt on yksi lipunmyyntikumppaneistamme ja tarjoaa maksuvaihtoehdoksi osamaksun. Voit ostaa liput osamaksulla täältä.

ONKO WEEKENDIIN SAATAVILLA LASTENLIPPUJA?

Alle 10-vuotiaat lapset saavat tulla festivaalille täysi-ikäisen huoltajansa kanssa ilmaiseksi.  Lapsen festivaalirannekkeen voi noutaa festivaalialueen rannekkeenvaihtopisteeltä kuvallista henkilöllisyystodistusta vastaan. Lapsen huoltajalla on oltava festivaalilippu.

WEEKENDIN VIRALLISET LIPUNMYYNTIKUMPPANIT

Suosittelemme, että ostat festivaalilippusi vain Weekendin virallisilta lippukumppaneilta. Weekend ei vastaa jälleenmyytyjen lippujen / rannekkeiden toimivuudesta tai osoitemuutoksista. Lippujen jälleenmyynti on kiellettyä molempien lipunmyyjien toimitusehdoissa. Emme käsittele jälleenmyytyjen lippujen mahdollisia ongelmia tai lippuhuijauksia. Huijaustapauksissa pyydämme ottamaan yhteyttä suoraan Poliisiin rikosilmoitusta varten.

Kaikki oikeudet muutoksiin ja festivaaliohjelmaan pidätetään. 

Viralliset lippukumppanimme ovat:

www.lippu.fi
www.ticketmaster.fi
www.tiketti.fi
www.liveit.io

Sign up for newsletter

Stay in on our secrets. Sign up right here, and you'll stay in the know.