MyWKND

WKND VIP KOKEMUS

VIP puolella on tunnelmaa!

Nosta Weekend Festival kokemuksesi uudelle tasolle VIP-asiakkaana!

Kaunis Hietaniemenranta tarjoaa VIP-asiakkaille huikeat näkymät rantahiekalle ja VIP-parvekkeelta näet sekä festivaalin päälavan että festivaalikentän kokonaisuutena parhaalla mahdollisella tavalla. VIP tarjoaa useita eksklusiivisia palveluita, joihin kuuluvat mm. oma vaatesäilytys, omat wc-tilat ja baarit henkilökuntineen.

 Ota kaikki irti Weekend Festival kokemuksestasi ja tule nauttimaan maailmanluokan supertähdistä VIP-asiakkaana!

Vip extrat

WKND PLATINUM LOUNGE

Weekend Festival & Vip Life Finland tuottavat yhteistyössä täysin uudenlaisen festivaalikokemuksen, kun Summersaunan uiva terassi rantautuu Hietaniemen rantaan.

Lue lisää

VIP PÖYDÄT

Festarihumun keskellä saatat haluta istahtaa hetkeksi rauhoittumaan. 
Varaa VIP-pöytä ja nauti huippubaarimikkojen kehittelemät parhaat drinkit kavereidesi kanssa.

Voit varata WKND VIP-pöydän alkaen hintaan 199 eur / päivä. 

VIP-pöytiä on saatavilla rajoitetusti ja ne on myyty loppuun aiempina vuosina, joten toimi nopeasti ja varmista pöytä seurueellesi ajoissa!

Varaa pöytä:

vip[at]wknd.fi 

VIP pöydän äärestä on parhaat näkymät!

VIP LOUNGE

VIP lounge on kaikkein eeppisin tapa kokea Weekend Festival. Muiden VIP-palveluiden lisäksi VIP loungeen sisältyy eksklusiivinen pääsy VIP:n parvekkeelle josta on paras mahdollinen näkyvyys päälavalle ja festivaalikentälle. Henkilökohtaisessa VIP loungessasi on valmiina sohvat ja pöytä ja voit katsoa sieltä halutessassi vaikka kaikki päälavan huippuartistien keikat. Lisäksi VIP loungen haltijoilla on käytössä omat eksklusiiviset baari -ja ravintolapalvelut, sekä ammattitaitoinen henkilökuntamme.

Voit varata WKND VIP loungen alkaen 499 eur / päivä.

VIP loungeja on saatavilla rajoitettu määrä ja ne on myyty loppuun vuosi toisensa jälkeen loppuun jo reilusti ennen festivaalia, joten toimi nopeasti ja varmista paras mahdollinen WKND VIP -elämys seurueellesi! 

Varaa lounge:

vip[at]wknd.fi

VIP PAKETIT RYHMILLE

Kysy lisää vip[at]wknd.fi