MyWKND

Info

07. My WKND tili

MyWKND -tili on henkilökohtainen festivaalitili, jolla voit seurata ja hallinnoida kaikkia rannekkeesi ominaisuuksia. 

Tilin avulla liität ostamasi lipputiedot festivaalirannekkeeseen. 

Tilisi kautta voit myös hallinnoida ja ostaa rannekkeeseen mm. seuraavia lisäpalveluita: 

  • Voit liittää rannekkeellesi luotto- tai pankkikorttisi tiedot. Tiedot ovat turvassa suojatulla serverillä, mutta rannekkeesi toimii tällöin festivaalialueella maksuvälineenä ilman että sinun tarvitse ladata erikseen rahaa rannekeellesi. Lisää tietoa kortin liittämisestä tiliin löytyy kohdasta “Topup: rahan lataus” 
  • Voit ladata käyttörahaa rannekkeellesi jo ennen festivaalia ja käyttää rahaa festivaalialueella kaikkiin alueen palveluihin.
  • Voit päivittää lipputyyppiäsi esim. normaalilipusta Priority -tai VIP-lippuun maksamalla lipunhinnan erotuksen (mikäli Priority -tai VIP-lippuja on vielä jäljellä).  
  • Voit ostaa rannekkeellesi sisäänpääsyn festivaalin jatkotapahtumiin
  • Voit tarkastella rannekkeesi rahan käyttöä ja ostosten kuitteja
     

 

Yllä on lyhyt ohjevideo oman MyWKND tilin luontiin. 

Lisää tietoa rahan lataamisesta löytyy kohdasta “Kuinka lataan rahaa rannekkeeseeni?

Suosittelemme, että luot tilin etukäteen, jotta voit hallita kaikkia rannekkeesi ominaisuuksia. Tili on aktivoitava festivaalialueelle saavuttaessa, mikäli aiot käyttää festivaalialueen palveluita tai ostaa ruokaa ja juomaa alueella.

Kaikki ostot kulkevat festivaalirannekkeeseen liitetyn MyWKND -tilisi kautta ja pystyt tilin kautta myös seuraamaan rahankäyttöäsi ja tarkastelemaan tekemiäsi ostoja myöhemmin festivaalin jälkeen. 

Mikäli tiliä ei luoda, yhdistetään ranneke automaattisesti lippuun ennakkovaihtopisteellä tai portilla. Tällöin rahaa voi ladata rannekkeelle alueella latauspisteellä 1€ palvelumaksua vastaan. 

 

Voit siirtää MyWKND -tilillesi rahaa verkkopankista tai voit liittää luotto- tai pankkikortin suoraan rannekkeeseen niin ettei sinun tarvitse huolehtia rahan lataamisesta festivaalialueella.

Lisää tietoa kortin liittämisestä tiliin löytyy kohdasta “Topup: rahan lataus

Festivaalialueella voit ladata rahaa tilillesi myös latauspisteiltä käteisellä tai pankki- tai luottokortilla 1€ palvelumaksua vastaan. 

 

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, joka välittää maksusi WKND Festivalille. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.
 

Korttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut.

Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan WKND Festivalille. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

 

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat MobilePay, Pivo ja Masterpass ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. 

MobilePay

Helpoiten lataat rahaa rannekkeellesi MobilePaylla. Lataa MobilePay tästä

 

Maksuehdot ja käyttöehdot:


MobilePay
Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla: mobilepay.fi/fi-fi/Pages/faq.aspx

Pivo
Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot

Masterpass
Maksuehdot ovat tarjolla Masterpassin sivuilla: masterpass.com/assets/pdf/masterpassoperatingrules.pdf

Suosittelemme, että luot tilisi heti kun olet saanut lippusi. Näin sinulle jää aikaa ostaa haluamasi lisäpalvelut ja voit myös ladata tilillesi rahaa ennen festivaalia. 

Tilin avaamiseen tarvitset lipustasi löytyvän henkilökohtaisen lippukoodisi. 

Mitä tarkoittaa automaattinen rahan lataus?
Voit liittää MyWKND -tililläsi luotto- tai pankkikorttisi suoraan rannekkeeseen rastittamalla rekisteröintivaiheessa “auto top-up” -kohdan. Tällöin tilillesi ladataan määrittelemäsi summa käyttörahaa ja kun se on käytetty rannekkeellesi ladataan automaattisesti sama summa uudelleen.
 

Mitä tarkoittaa automaattinen rahan lataus?
Voit liittää MyWKND -tililläsi luotto- tai pankkikorttisi suoraan rannekkeeseen rastittamalla rekisteröintivaiheessa “auto top-up” -kohdan. Tällöin tilillesi ladataan määrittelemäsi summa käyttörahaa ja kun se on käytetty rannekkeellesi ladataan automaattisesti sama summa uudelleen.
 

Kaikki festivaalialueella tehdyt ostot kulkevat festivaalirannekkeeseen liitetyn MyWKND -tilisi kautta ja pystyt tilin kautta myös seuraamaan rahankäyttöäsi sekä tarkastelemaan tekemiäsi ostoja myöhemmin festivaalin jälkeen. 

Mikäli haluat paikan päällä kuitin, onnistuu sen tulostus festivaalin aikana Info-pisteestä.

Saat käyttämättä jääneen rahasi takaisin tapahtuman jälkeen. Palautuslomake rahojen palauttamiseen julkaistaan 30.08.2018 osoitteessa www.wknd.fi. Lomakkeella kysytään nimesi, pankkiyhteystietosi ja maksurannekkeesi tunnistenumero. Saat palautuksen tilillesi 1-4 viikon kuluessa.

Perimme palautuksista 1€ palvelumaksun. Alle 5€ palautuksia ei hyvitetä.