MyWKND

Info

01. Festivaali-info

Weekend Festival järjestetään Helsingissä Hietaniemenrannalla 17.-19. elokuuta 2018. Tarkemmat aukioloajat päivitetään lähempänä festivaalia.

Festivaalin suositusikäraja on 15-vuotta. Festivaalilla on erikseen anniskelualueita yli 18-vuotiaille. HUOM! Ikäraja Priority ja VIP alueella K18. 

Alle 10-vuotiaat lapset pääsevät festivaalille täysi-ikäisen vanhemman kanssa ilmaiseksi. Lapsen tulee olla alle 10-vuotias festivaalin aloituspäivänä. Huomioithan, että lapsen vanhemman on kuitenkin ostettava festivaalilippu. Lapselta ja tämän vanhemmalta on löydyttävä kuvallinen henkilöllisyystodistus, jolla ikä voidaan todentaa. Festivaaliranneke luovutetaan lapselle festivaalialueen rannekkeenvaihtopisteellä kuvallista henkilöllisyystodistusta vastaan. 

Yli 70-vuotiaat pääsevät sisään ilmaiseksi. 70-vuotiaalla henkilöllä on oltava kuvallinen henkilöllisyystodistus, jota vastaan henkilö saa rannekkeen festivaalialueen rannekkeenvaihdosta.

Kaikki lipputyypit vaihdetaan rannekkeisiin, joten voit poistua ja palata takaisin alueelle koska tahansa festivaalin aukioloaikoina.

Kaikki asiakkaat tarkistetaan aina alueelle saavuttaessa. Voit helpottaa sisäänpääsyä saapumalla turvatarkastukseen ilman laukkuja tai reppuja. 

Seuraavat tavarat ovat SALLITTUJA* Weekend Festivalilla: 

 • Selkäreput ja laukut joiden tilavuus on maksimissaan n. 18 litraa
 • Kiikarit
 • Kamerat (max. 70mm linssillä) ja kännykkäkamerat, gopro kamerat, joissa maksimissaan 30 senttimetrin varsi. 
 • Tyhjät vesipullot 
 • Diabetes lääkkeet tai muut lääkkeet lääkereseptiä näyttämällä, pienet suklaapatukat jne. perustelluista syistä. 

Seuraavat tavarat on KIELLETTY* Weekend Festivalilla: 

 • Aerosolia sisältävät sumutepullot kuten hiussuihkeet
 • Ammattikäyttöön tarkoittu nauhoitus ja kuvauskalusto
 • Sateenvarjot
 • Dronet tai muut lennätettävät laitteet
 • Kylmälaukut 
 • Yli 18L tilavuuden ylittävät laukut 
 • Rinkat 
 • Riippumatot 
 • Lasiset astiat tai pullot 
 • Aseet, räjähteet, pippurisumutteet, ilotulitteet ja muut vaaraa aiheuttavat esineet
 • Kaikki laittomat aineet
 • Festivaalin ulkopuolelta tuodut juomat ja ruoka 
 • Radiopuhelimet 
 • Lemmikkieläimet 
 • Kaikki ajoneuvot ovat kiellettyjä festivaalialueella 
 • Teltat ja telttamaiset katokset 
 • Julisteiden, flyeireiden tai tarrojen liimaaminen ja jakaminen on kielletty 
 • Puhallettavat tuolit, yksisarviset, rantalelut tai lautat

SALLITTU: Ilman Weekend Festivalin myöntämää kuvauslupaa Kuvaaminen on sallittu kännykkäkameroilla, go-pro kameroilla tai järjestelmäkameroilla (max. 70mm putki) on sallittua, mutta kunnioittakaa muiden festarikävijöiden yksityisyyttä ja käyttäkää maalaisjärkeä. 

EI SALLITTU: Kuvaaminen ammattikäyttöön tarkoitetulla kalustolla, ilman Weekend Festivalin myöntämää kuvauslupaa.

MEDIA: Kuvaamisen liittyviä asioita voi tiedustella osoitteesta info (at) www.wknd.fi. 

Yhteydenotot artisteihin ja festivaaliin liittyen voi lähettää osoitteeseen info (at) wknd.fi.

Weekend Festival tarjoaa narikkapalvelun, jonka voit maksaa WKND rannekkeellasi. Festivaalialueelta löytyy  myös rajoitettu määrä lukittavia lokeroita tavaroiden säilytystä varten.

Päivitämme lisätietoja narikka -ja tavaransäilytyspalveluista lähempänä festivaalia.

Kartoitamme tällä hetkellä Hietaniemen rantaa ja tarkempi aluekartta lisätään tähän lähempänä festivaalia. 

Talkoohaku on alkanut! Hae mukaan täältä!

Tulemme rekrytoimaan talkoolaisia useisiin eri työtehtäviin. Talkoolaisena sinun on mahdollista ansaita yhden päivän festivaalilippu jokaista työvuoroa kohden kiitokseksi avustasi sekä työtodistus suorittamastasi tehtävästä.

Tarjoamme viisi erilaista vapaaehtoistyötehtävää: siivousta, rakennusta, purkua, anniskelu- ja ravintola-apua. Sinun tulee valita yksi näistä tehtävistä viimeistelläksesi hakemuksesi. Jos jotain näistä työtehtävistä ei ole sivulla, työtehtävä on täyttynyt.

Jos haluat suorittaa useamman työvuoron, sinun tulee hakea näitä vuoroja erikseen. Maksimissaan voi ottaa kaksi vuoroa. Huomioithan, että moni ihminen hakee samoihin tehtäviin.

Vapaaehtoistyössä suositusikäraja on 15 vuotta.

Toimitamme festivaalin aikana kadonneet tavarat Suomen löytötavarapalveluun, josta voit tiedustella kadonneita tavaroita festivaalin jälkeisellä viikolla: https://loytotavara.net/index.php?kieli=1

Mikäli löydät festivaalin aikana alueelta muiden festivaalivieraiden kadottamia tavaroita toimita ne festivaalin INFO -pisteelle, joka on merkitty festivaalialueen karttaan. 

Mikäli huomaat kadottaneesi jotakin festivaalin aikana voit tiedustella kadonneita tavaroita festivaalin INFO pisteeltä, joka on merkitty festivaalin aluekarttaan. 

Tavoitteenamme on rakentaa festivaali, jossa myös liikuntarajoitteisten asiakkaiden on helppo viihtyä ja liikuntarajoitteisille henkilöille soveltuvat samanalaiset festivaaliliput kuin muillekin asiakkaille. Liikuntarajoitteisen henkilön avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi. 

Kaikki festivaalin asiakkaat kulkevat turvatarkastuksen läpi aina astuessaan sisään festivaalialueen porteista. Kaikki laukut tarkistetaan ennen festivaalialueelle pääsyä. Laukut ja reput kannattaa jättää kotiin tai hotellille turvatarkastuksen nopeuttamiseksi ja ne kannattaa jättää festivaalialueen narikkaan tai säilytyslokeroon festivaalin aikana.  

Tarkempi listaus festivaalin sallituista ja kielletyistä esineistä löytyy kohdasta: Sallitut ja kielletyt tavarat

Mikäli tarvitset neuvoa voit esittää kysymyksiä järjestyksenvalvojille ja Weekend Festivalin henkilökunnalle. 

Weekend Festival on varautunut tapaturmiin ja pieniin haavereihin. Festivaalin oma ensiaputiimi voi paikata pieniä haavoja suoraan paikan päällä ja pystyy antamaan ensiapua festivaalialueella. Avun tarpeessa lähesty ketä tahansa festivaalin ensiaputyöntekijää ja tai turvahenkilökuntaa. Festivaalin ensiapupiste löytyy festivaalin kartasta, joka julkaistaan lähempänä tapahtumaa.  

Kaikkein tärkein neuvo - pitäkää huolta kavereistanne ja olkaa ystävällisiä muille festivaaliasiakkaille. Rauhaa ja rakkautta. 

Kaikki maksaminen tapahtuu WKND rannekkeellasi. Voit ladata rannekkeeseen rahaa etukäteen MY WKND -tililtäsi tai latauspisteillä festivaalialueella.

Suosittelemme lataamaan rannekkeen jo ennen festivaalialueelle saapumista.

Festivaalipäivinä rahaa voi enää ladata alueella, eikä MyWKND -tilin kautta top up:ien teko onnistu viiveiden takia.

Cashless järjestelmä mahdollistaa nopeamman sisäänpääsyn ja liikkumisen festivaalialueella sen aikana. Järjestelmä antaa myös mahdollisuuden päivittää lipputyyppiäsi parempaan ja palveluita jo ennen festivaalia MY WKND -tilin kautta nettisivuillamme.

Cashless -järjestelmän avulla voit myös siirtää rahaa rannekkeellesi jo ennen festivaalia. Kaikki ostamasi festivaalirannekkeen ominaisuudet ja lisäpalvelut kulkevat mukanasi samalla rannekkeella läpi festarin. Lue lisää Cashless järjestelmästä kohdasta: 04. CASHLESS -JÄRJESTELMÄ

Weekend Festival tarjoaa mahdollisuuden hankkia liput Jousto -maksutapaa käyttämällä. Valitsemalla Jousto maksutavan lipunoston yhteydessä voit ostaa lippusi ja maksaa sen 90 päivän kuluessa ilman lisäkuluja. Lisätietoja löytyy kohdasta 08. Jousto maksutapa. 

Tilille pääset rekisteröitymään nyt täältä. Tilin kautta voit hallinnoida kaikkia ostamiasi palveluita ja liittää ne omaan festivaalirannekeeseesi. Voit ladata rannekkeellesi myös rahaa tai liittää luottokorttisi tiedot jo ennen festivaalialueelle saapumista. 

Lue lisää kohdasta: 07. MY WKND TILI

Festivaalin aikana rahaa voi enää ladata alueen latauspisteistä 1e palvelumaksua vastaan.

Uusi rannekejärjestelmämme pienentää jonoja ja pystymme tarjoamaan parempaa palvelua asiakkaillemme.

Kaikki festivaaliput on vaihdettava rannekkeeseen. Festivaalialueelle pääsee ainoastaan rannekkeella ja rannekkeen tulee olla kiinni kädessä koko festivaalin ajan. Rannekkeen säilyttäminen on jokaisen asiakkaan omalla vastuulla ja mikäli ranneke katoaa Weekend Festival ei ole velvollinen korvaamaan vahinkoa asiakkaalle. 

Rannekkeen voit tilata suoraan kotiin, sen voi hakea ennakkovaihtopisteestä tai festivaalialueen rannekkeenvaihdosta, mutta suosittelemme tilaamaan rannekkeen kotiin tai noutamaan sen myöhemmin julkaistavasta ennakkovaihtopisteestä jonojen välttämiseksi. 

MUUT OHJEET: 

 • Muista varmistaa ennen festivaalialueen portille saapumista että ranneke on kiinnitetty niin ettei sitä voi poistaa kädestä. 
 • Mikäli ranneke vaurioituu festivaalin aikana ota yhteyttä festivaalin INFO-pisteeseen.
 • Mikäli ranneke on vaurioitunut jo ennen festivaalia, vie ranneke lähempänä festivaalia ilmoitettavaan rannekkeiden ennakkovaihtopisteeseemme tai vie vaurioitunut ranneke festivaalialueen rannekkeenvaihtopisteelle. Muista ottaa mukaan myös alkuperäinen festivaalilippusi.   

 

 

Festivaalilla on oma VIP-alue, johon pääsevät vain VIP-rannekkeiden haltijat. Tilan ikäraja on 18-vuotta. Festivaalialueen portilla on erillinen kaista, josta pääsevät sisään vain VIP-lipun sekä Priority -lipun hankkineet asiakkaat. 

Festarialueella on lisäksi Priority-alue, jonka ikäraja on 18-vuotta. Priority -alueelle pääsevät ainoastaan Priority -ja VIP-asiakkaat. 

VIP -LIPUN LISÄPALVELUT:

 • Nopea jonotuskaista festivaalin portilla VIP-asiakkaille 
 • Ilmainen narikkapalvelu
 • Oma VIP baari 
 • Oma VIP ruokamyynti  
 • Oma näyttävä VIP tila, josta hyvä näkyvyys festivaalialueelle
 • Oma WC -alue 
 • Mahdollisuus liikkua vapaasti ulos ja sisään festivaalialueelta sen aukioloaikana 
 • Sisäänpääsyy kaikille festarijatkoille (Huom. mikäli yleisökapasiteetti sallii). 

PRIORITY -LIPUN LISÄPALVELUT: 

 • Oma jonotuskaista festivaalin portilla PRIORITY-asiakkaille 
 • Oma baari
 • PRIORITY alue, josta hyvä näkyvyys festivaalialueelle
 • Mahdollisuus liikkua vapaasti ulos ja sisään festivaalialueelta sen aukioloaikana

 

 

Weekend Festival tekee parhaansa minimoidakaseen festivaalin haitat ympäristölle. Näemme huomattavasti vaivaa alueen siisteyden eteen ja pyrimme kierrättämään materiaaleja ja jätteitä mahdollisimman paljon festivaalin aikana ja sen jälkisiivouksessa.

Tehdään yhdessä Weekend Festialista mahdollisimman vähän ympäristöä kuormittava festivaali! 

Vinkkejä ympäristön säästämiseen: 

 • Lajitelkaa jätteenne niille merkkittyihin jäteastioihin. Älkää roskatko festariympäristöä! 
 • Ota mukaan tyhjä muovinen vesipullo. Vesipulloja voi täyttää festivaalin vesipisteillä, jotka on merkitty festivaalialueen karttaan.
 • Palauta tölkit, tai pantilliset pullot! Älä heitä niitä roskiin. 
 • Alueella on runsaasti wc-tiloja, käytä niitä.

Hietaniemenranta
Hiekkarannantie 11
00100 Helsinki

Email: info [at] wknd.fi