Festivaaliopas

Kaikki tieto yhdessä paikassa.

Festivaali-info
Festivaaliopas

Festivaali-info

Festivaalin sijainti, mitä tuoda mukaan ja paljon muuta.

Lue lisää

Festivaali-info
Festivaaliopas
Liput
Festivaaliopas

Ennen lipun ostoa

Mitä lipputyyppejä on myynnissä?

Lue lisää

Liput
Festivaaliopas
Saapuminen ja majoitus
Festivaaliopas

Saapuminen ja majoitus

Lue lisää

Saapuminen ja majoitus
Festivaaliopas

Usein kysytyt kysymykset

Yleisiä kysymyksiä

Onko Weekend peruttu tältä vuodelta tai onko se peruuntumassa?

Nykyisen tiedon perusteella festivaalia ei olla peruuttamassa. Tapahtumia koskeva linjaus päättyy 31.7. eikä ulotu Weekendiin asti. Seuraamme tilannetta ja tiedotamme asiasta mikäli asiassa tapahtuu muutoksia.

Jos tapahtuma peruuntuu, saanko rahat takaisin?

Jos Weekend peruuntuu, liput käyvät sellaisenaan ensi vuoden Weekendiin, tai voit hakea rahasi takaisin lipusta lippukaupan palvelumaksua lukuun ottamatta.

Otamme yhteyttä lipun ostaneisiin ja tiedotamme nettisivuillamme sekä somessa kuinka hakea rahat takaisin mikäli tapahtuma peruuntuu.

Saako järjestelmäkameran tuoda festarialueelle?

Kyllä saa. Muista kuitenkin, ettei keikkoja saa taltioida ammattimaisesti ilman artistin lupaa ja yli 70 mm objektiivit ovat kielletty.

Millaisen vesipullon saa ottaa alueella?

Alueelle saa tuoda läpinäkyvän, maksimissaan 1,5 litran pantittoman juomapullon tyhjänä tai avaamattomana. Huomaa, ettei alueelle saa tuoda edes tyhjiä alkoholipulloja.

Mitä alueelle ei saa tuoda?

Emme halua kieltää asioita turhanpäiten, mutta tietyt turvallisuusmääräykset sitovat meitä. Alueelle ei saa tuoda lasipulloja, metalliastioita, pitkiä sateenvarjoja tai kiinteitä tuoleja. Yleisesti ottaen kiellettyjä asioita ovat päihteet sekä esineet, joilla voit vahingoittaa muita vieraita.

Saako juoda viinaa?

Saa, kunhan olet yli 18-vuotias. Festivaalialueella on anniskelualueita, joissa on A-oikeudet. Festivaalialueelle ei saa tuoda omia alkoholijuomia.

Lempiartistini ei tulekaan, mistä saan rahat takaisin?

Weekend pidättää oikeuden ohjelman muutoksiin. Yleisen käytännön mukaisesti yksittäisen esiintyjän peruessa ostettuja lippuja ei lunasteta takaisin. Ostetuista lipuista palautetaan rahat vain koko tapahtuman peruuntuessa.

Liput ja rannekkeenvaihto

Mistä lippuja voi ostaa?

Weekendin lippuja voi ostaa Tiketin, Ticketmasterin, Lippupisteen, LiveIt:in sekä Festicketin verkkokaupoista ja toimipisteistä.

Voiko lippuja ostaa kulttuuriseteleillä?

Weekend 2020 lippuja voi ostaa kulttuuriseteleillä Tiketin ja Lippupisteen toimipisteistä. Tarkista eri vaihtoehdot Lippu.fi:n ja Tiketin sivuilta.

Vaihdetaanko Weekendin lippu rannekkeeseen?

Kaikki Weekendin liput (päiväliput & kahden päivän) vaihdetaan rannekkeisiin rannekkeenvaihtopisteissä.

Voit vaihtaa rannekkeen ennakkoon festivaaliviikolla ennakkovaihtopisteillä, joista tiedotetaan lähempänä tapahtumaa.

Festivaalialueen porttien tuntumassa sijaitseva rannekkeenvaihtopiste avautuu perjantaina 7.8. ja on auki festivaalin päättymiseen saakka.