Ennen lipun ostoa

Lipputyypin korottaminen

Voit korottaa lipputyyppisi useammalle päivälle, Priority tai VIP-lipuksi.

Tiketti.fi

Lipun korottaminen onnistuu laittamalla sähköpostia hei(at)tiketti.fi. Ilmoita sähköpostissa korotettavan lipun 13-numeroinen lippukoodi ja tieto siitä, mihin lipputyyppiin haluat olemassa olevan lippusi korottaa (esim. VIP 2 PÄIVÄÄ).

Saat sähköpostilaskun hinnan erotuksesta ja 5 euron päivitysmaksusta. Maksun kirjautumisen jälkeen (muutama arkipäivä) saat uuden lipun sähköpostiisi.

Lippu.fi

Lipun korottaminen onnistuu laittamalla sähköpostia asiakaspalvel(at)lippu.fi Ilmoita sähköpostissa korotettavan lipun lippunumero ja tieto siitä, mihin lipputyyppiin haluat olemassa olevan lippusi korottaa (esim. VIP 2 PÄIVÄÄ).

Saat sähköpostilaskun hinnan erotuksesta sekä 15 euron vaihtomaksusta. Maksun kirjautumisen jälkeen (muutama arkipäivä) saat uuden lipun sähköpostiisi.

Ticketmaster

Lipun korotus onnistuu Ticketmasterin palvelupisteillä. Käsittelykulut ja hinnan erotus tulee maksaa vaihdon yhteydessä.

Lipputyypit

Kaikki lipputyypit ovat nyt myynnissä. Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin. Voit liikkua vapaasti ulos ja sisään festivaalialueelta sen aukioloaikana. Huomioithan, että portit voidaan sulkea noin tunti ennen tapahtuman loppumista.

Perusliput:

1 päivä 79€
2 päivää 149€

Priority -liput:

1 päivä 109€
2 päivää 179€

VIP -liput:

1 päivä 149€
2 päivää 249€

VIP -liput
Ennen lipun ostoa

VIP -liput

Festivaalilla on oma VIP -alue, johon pääsevät vain VIP -rannekkeiden haltijat. VIP -alueen ikäraja on 18-vuotta.

VIP -lipun lisäpalvelut:
 • Oma näyttävä VIP -alue, josta hyvä näkyvyys festivaalialueelle
 • Ilmainen narikkapalvelu
 • Oma VIP -baari
 • Oma VIP -ruokamyynti
 • Oma WC -alue
 • Nopea sisääntulokaista festivaalialueen porteilla vain VIP -asiakkaille
 • Mahdollisuus liikkua vapaasti ulos ja sisään festivaalialueelta sen aukioloaikana
VIP -liput
Ennen lipun ostoa
Priority -liput

Priority -liput

Festarialueella on Priority-alue, jonka ikäraja on 18-vuotta. Priority -alueelle pääsevät ainoastaan Priority- ja VIP -asiakkaat.

Priority -lipun lisäpalvelut:
 • Priority -alue, josta hyvä näkyvyys festivaalialueelle
 • Oma baari Priority -alueella
 • Nopea sisääntulokaista festivaalialueen porteilla vain VIP – ja Priority -asiakkaille
 • Mahdollisuus liikkua vapaasti ulos ja sisään festivaalialueelta sen aukioloaikana
Priority -liput
Ryhmäliput

Ryhmäliput

Myynnissä on myös ryhmälippuja, osta kolme, saat neljä. Sinun tarvitsee ostaa kolme lippua, jonka jälkeen neljäs ilmainen lippu lähetetään sähköpostitse ryhmän perustaneelle henkilölle. Osta ryhmäliput alla olevien painikkeiden kautta.

2 päivän ryhmäliput

Perjantai ryhmäliput

Lauantai ryhmäliput

Ryhmäliput
Liput osamaksulla
Ennen lipun ostoa

Lippujen ostaminen osamaksulla

LiveIt on yksi lippukumppaneistamme ja tarjoaa maksuvaihtoehdoksi osamaksun. Hanki Weekend 2021 -lippusi jo tänään 10% maksua vastaan ja maksa loput kolmessa osassa. Katso lisää tietoa alla olevasta painikkeesta.

Osta liput

Liput osamaksulla
Ennen lipun ostoa

Nousevatko lippujen hinnat tapahtuman lähestyessä?

Kyllä. Lippuja on myynnissä rajoitettu määrä ja lippuhinnat nousevat lähempänä tapahtumaa. Suosittelemme ostamaan liput heti kun ne ovat saatavilla, sillä festivaali on myyty loppuun aikaisempina vuosina.

Myydäänkö tapahtuma loppuun?

Festivaali on myyty loppuun aiempina vuosina ennen tapahtumaa ja on todennäköistä ettei festivaalialueen portilla ole lippuja myynnissä. Suosittelemme ostamaan liput ajoissa ennen tapahtumaa.

Koska Weekendin liput on edellisinä vuosina myyty loppuun ennakkoon, haluamme välttää lippujen jälleenmyyntiä ja olemme asettaneet ostorajoituksen 6 lippua / asiakas.

Mikäli haluat B2B asiakasrekisteriimme ja yrityksenne haluaa ostaa useampia lippuja ota meihin yhteyttä sähköpostitse info(at)wknd.fi.

Juniori- ja senioriliput

Alle 10-vuotiaat lapset saavat festivaalille tulla täysi-ikäisen huoltajansa kanssa ilmaiseksi.  Lapsen festivaalirannekkeen voi noutaa festivaalialueen rannekkeenvaihtopisteeltä kuvallista henkilöllisyystodistusta vastaan. Lapsen huoltajalla on oltava festivaalilippu.

Yli 69-vuotiaat asiakkaat saavat festivaalin portilta kuvallista henkilöllisyystodistusta vastaan festivaalirannekkeen veloituksetta. Juniori- ja seniorilippuja on rajallinen määrä, saavuthan paikalle ajoissa.

Lipunostajan vastuu

Varmistathan lipun ostamisen yhteydessä valinneesi oikean lipputyypin, Weekendin lipuilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta ellei tapahtuma siirry tai peruunnu.

Lippu on tarkoitettu Weekend 2021 festivaaliin, ei tiettyä artistia varten.

Artistien ja aikataulujen ajat voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Artistin peruuttaminen ei ole syy lippujen palautukselle. Myöskään sääolosuhteet ei ole peruste lippujen palautukselle.

All Things Live Finland Oy pidättää itsellään oikeudet ilman lipun ostohinnan minkään osuuden hyvitystä poistaa asiakkaita alueelta tai kieltää alueelle pääsyn, mikäli asiakkaat eivät noudata tapahtumapaikan sääntöjä, paikallista lainsäädäntöä tai mikäli heidän toiminta katsotaan laittomaksi tai loukkaavaksi festivaalin johdon tai turvallisuudesta vastaavan alihankkijan toimesta.

Asiakkaille tehdään tapahtumaan tullessa turvatarkastus. Asiakkaan vastuulla ovat hänen itsensä aiheuttamat henkilövahingot, tai muille ennen festivaalin alkamista, sen aikana tai sen jälkeen festivaalialueella aiheuttamat vahingot.

Lippujen jälleenmyynti lippua suuremmalla hinnalla on kielletty. Sääntöjen vastainen jälleenmyynti johtaa lipun mitätöimiseen ilman hyvitystä. Lippua ei saa käyttää mainontakampanjoihin (esim. kilpailuihin ja arvontoihin) tai muuhun kaupalliseen tarkoitukseen ilman All Things Live Finland Oy:n erillistä kirjallista lupaa. Lipunostaja hyväksyy All Things Live Finland Oy:n ottamien valokuvien, videoiden tai muun audiovisuaalisen taltionnin mahdollisen käytön kaikessa tapahtuman jälkimarkkinoinnissa.

Weekend 2021 lippukumppanit

Suosittelemme, että ostat Weekend 2021 lippusi osoitteessa www.wknd.fi tai virallisilta lippukumppaneiltamme. All Things Live Finland Oy ei ole vastuussa kolmansilta osapuolilta ostetuista lipuista.

Viralliset lippukumppanimme ovat:

www.tiketti.fi
www.lippu.fi
www.ticketmaster.fi
www.liveit.io
www.festicket.com
www.piletilevi.ee